11:16 π.μ.
0
Ένα ακόμα βραβείο φιλοξενίας για την AKS HOTELS !

Το ξενοδοχείο AKS Porto Heli στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας στα πλαίσια συνεργασίας με την εταιρεία παροχής χρονομισθωμένων διακοπών RCI, βραβεύτηκε τον Μάιο από τα συγκεκριμένα μέλη με το “RCI Hospitality Award ” .

Η διάκριση αυτή του ξενοδοχείου AKS PORTO HELI είναι αποτέλεσμα της ικανοποίησης των επισκεπτών της RCI που υπολογίζεται μέσω ειδικά διαμορφωμένων ερωτηματολογίων, τα οποία αφορούν τη διαδικασία check-in & check-out, καθώς και την γενικότερη αίσθηση φιλοξενίας στην εξυπηρέτηση και στο συνολικό επίπεδο ικανοποίησης διαμονής. Τα ερωτηματολόγια συμπληρώνονται αποκλειστικά από τα μέλη της RCI, κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο ξενοδοχείο και αποστέλλονται κατευθείαν στα κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, ενώ σε ετήσια βάση πραγματοποιούνται έλεγχοι και από τα ίδια τα στελέχη της RCI.

Τα επίπεδα αξιολόγησης της RCI έχουν δεδομένη διαδικασία βαθμολογίας, ιδιαίτερα υψηλή, καθιστώντας έτσι το βραβείο αυτό μια πολύ σημαντική διάκριση για την AKS HOTELS.

Επίσης

Η περιβαλλοντολογική προσπάθεια της AKS HOTELS επιβραβεύεται.

Για ένατη συνεχή χρονιά οι ακτές των ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου AKS Hotels στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας και στη Κρήτη, βραβεύτηκαν με τη σημαντική διάκριση των ακτών «Γαλάζιες Σημαίες».

Η εταιρεία AKS HOTELS, η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητάς της το 1999, έχει επενδύσει σημαντικά σε δραστηριότητες σχετικά με την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα που αφορούν τη καθαριότητα, οργάνωση και διατήρηση των θαλάσσιων ακτών και γενικότερα διαφύλαξης του περιβάλλοντος,

Η απονομή της «Γαλάζιας Σημαίας» στις παραλίες που βρίσκονται τα ξενοδοχεία AKS Hotels έρχεται να επισφραγίσει τις συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας να αναδείξει και να προβάλλει το Ποιοτικό Ελληνικό Τουριστικό προϊόν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Οι βραβεύσεις των ακτών και μαρίνων που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), συντονιστή του διεθνούς προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες” στη χώρα μας, είναι ένα διεθνές σύμβολο ποιότητας και οικολογικής αξίας, για τις ακτές και μαρίνες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια του θεσμού.

Κάθε ακτή που έχει την σημαντική αυτή διάκριση, τηρεί 29 συνολικά κριτήρια, που αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και προστασία του περιβάλλοντος της ακτής και του παράκτιου χώρου. Τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη “Γαλάζια Σημαία” όταν επιλέγουν τους προορισμούς που προτείνουν στους πελάτες τους, επιμένοντας στις καλές υπηρεσίες που προσφέρονται στην ακτή, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Νεότερη ανάρτηση
Previous
This is the last post.