9:47 π.μ.
0

Απο την εταιρία AKSHOTELS λάβαμε το πάρακατω emailΠόρτο Χέλι, 6 Ιουλίου 2009

Κύριε Πρόεδρε,

Θα ήθελα να αναφερθώ στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε.Κ. Κρανιδίου όπου το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο αναφερόμενο στα οικονομικά της προηγούμενης διαχειριστικής περιόδου ανέφερε ότι η εταιρεία Ξενοδοχεία Α.Κ.Σ. ΑΕ οφείλει από δωρεές €5.000,00 τα οποία δεν αποδόθηκαν.

Η εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια όπως πολύ καλά γνωρίζετε και συγκεκριμένα από τότε που δραστηριοποιείτε στη περιοχή μας πραγματοποιεί διάφορες δωρεές σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, στον Δήμο Κρανιδίου κ.λ.π. που σκοπό έχουν την πολιτιστική ανάπτυξη και ανάδειξη του τόπου. Έτσι πραγματοποιούσε δωρεές και στην Α.Ε.Κ Κρανιδίου καθώς επίσης επιχορηγούσε με χαμηλές τιμές εκδηλώσεων της Ομάδας (χορούς κ.α) ή επίσης την δωρεάν προσφορά αιθουσών για την πραγματοποίηση αυτών, θεωρώντας με τον τρόπο αυτό βοηθούμε και εμείς με τις προσφορές μας την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

Οι δωρεές αυτές, όσο αφορά τον αθλητικό σύλλογο που εκπροσωπείτε πάντοτε γίνονταν με τις προβλεπόμενες διατάξεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (Κ.Β.Σ.) και με την απόφαση αποδοχής του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομάδας σας.

Την τελευταία χρονιά η ομάδα σας πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις στο Συνεδριακό Κέντρο και τα τιμολόγια τα οποία εκδόθηκαν συνολικής αξίας €10.919,00 δεν έχουν εξοφληθεί ολοκληρωτικά έως σήμερα.
Ζητήσαμε κατ’ επανάληψη από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο να μας προσκομίσει τις αποδοχές δωρεών για να κλείσουμε τα υπόλοιπα των λογαριασμών αλλά ποτέ δεν μας δόθηκαν.

Στις 21/01/2008 ο Κύριος Σιακόλας από τον προσωπικό του λογαριασμό μας κατέθεσε το ποσό των €5.000,00 το οποίο κάλυψε μέρος της οφειλής.
Μέρος του υπόλοιπου που εκκρεμεί θα πρέπει να μας προσκομίσετε πράξη αποδοχής δωρεάς αξίας €5.000,00 και το υπόλοιπο ποσό των €919,00 να μας το εξοφλήσετε ως οφείλετε για να μπορέσουμε να κλείσουμε τα βιβλία μας.

Όπως γνωρίζετε η εταιρεία μας τηρεί βιβλία τρίτης κατηγορίας και αδυνατεί να προβαίνει σε οποιαδήποτε δωρεά χωρίς την τήρηση του κώδικα βιβλίων και στοιχείων.

Η προηγούμενη όμως διοίκηση της ομάδας όχι μόνον αδιαφόρησε να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της αλλά με
τις πράξεις της είχε ως αποτέλεσμα να μας εκθέσει σε προβλεπόμενους εσωτερικούς ελέγχους της εταιρείας μας αλλά και να μας συκοφαντεί δημοσίως ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου σας ότι οφείλουμε χρήματα και δεν τα αποδίδουμε. Μήπως πραγματικά καλύπτουν τις δικές τους λογιστικές διαφορές και μεταφέρουν το πρόβλημα στην εταιρεία μας?

Πραγματικά λυπούμαστε που μετά από τόσα χρόνια δωρητές καταλήξαμε χρεοφειλέτες.

Κύριε Πρόεδρε οφείλετε να ενημερώσετε το Δ.Σ. της ομάδας και να κοινοποιήσετε και να διαβάσετε την επιστολή αυτή στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Επίσης να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο προς χάρη τάξεως και αποκατάσταση της αλήθειας.

Για την εταιρεία,
Ξενοδοχεία Α.Κ.Σ Α.Ε


Δημήτριος Κολοκύθας


Οικονομικός Διευθυντής