9:04 π.μ.
0

- Το παλικάρι με το αετίσιο περπάτημα θυμάται και τιμά ο δήμος Κρανιδίου.
- Τον ηθοποιό που κατέκτησε το θεατρικό σανίδι και το κινηματογραφικό πανί με την ντομπροσύνη, την αξιοπρέπεια, το ταλέντο και το ήθος του.
- Ένας ατόφιος Έλληνας, ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης, ένας καθαρός χαρακτήρας που ποτέ δεν έκρυψε τις διαθέσεις, τα συναισθήματα ή τις αλήθειες του.

- Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ξαναζεί..... μέσα από μια βραδιά αφιερωμένη στο νεαρό αγόρι που έζησε στο Κρανίδι, ένοιωσε τα πρώτα χτυποκάρδια, περπάτησε στα δρομάκια του, έπαιξε στις αυλές, έτρεξε στα σοκάκια, γήτευσε τα άλογα του θείου του, έκλαψε, χάρηκε, μεγάλωσε και ποτέ δεν ξέχασε.....την καταγωγή του. Λες κι ο δρόμος έφερνε προς τα εκεί τα βήματά του.

- Τετάρτη βράδυ στις 9.30, 12 Αυγούστου 2009 θυμόμαστε στον προαύλιο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Κρανιδίου...... τον δικό μας Δημήτρη.
- Μαζί μας Η ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥΡΟΥΖΗ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΟΥΜ, Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ, η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ ο ΤΑΚΗΣ ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΣ, ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, φιλαράκια του από την ΕΡΜΙΟΝΗ, κά.

- Τα αγαπημένα τραγούδια του ΔΗΜΗΤΡΗ, ερμηνεύει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και η ορχήστρα του.
- Την βραδιά παρουσιάζει η πολιτιστική συντάκτρια του ΑΛΦΑ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.
- Την σκηνοθεσία έχει ο ΙΩΝ ΞΥΠΟΛΙΑΣ.

- Μία βραδιά αφιερωμένη στον μικρό γητευτή, στον περιζήτητο γαμπρό, στον ερασιτέχνη πολιτικό, στον ξεχωριστό άνθρωπο, στον μύθο.