8:35 μ.μ.
0

Την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του 2010 ανακοίνωσε σήμερα ο Κος Δημήτρης Καμιζής μέσω του προσωπικού του blog.
Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής:
Την πρόθεση μου να είμαι υποψήφιος για το δημαρχιακό λειτούργημα στις δημοτικές εκλογές το 2010, θεώρησα υποχρέωση μου να σας γνωστοποιήσω έγκαιρα αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του ιστολογίου μας, σήμερα που δημοσιοποιείται και σχετική , πρόσφατη συνέντευξή μου στην εφημερίδα "Παρατηρητής" Στη συνέντευξη την οποία παραθέτω εξηγώ τους λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι μπορώ μαζί με όσους το επιθυμούν και μπορούν φυσικά ,να είμαστε χρήσιμοι στο τόπο μας. Ο τόπος μας, μας χρειάζεται όλους. Πάνω από κόμματα και κάθε λογής προκαταλήψεις, πάνω από την εξυπηρέτηση προσωπικών και άλλων ιδιοτελών συμφερόντων, χωρίς ματαιοδοξίες και φανφαρονισμούς , χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές . Μας χρειάζεται όλους με διαφορετικές ιδέες αλλά με κοινά οράματα για την πρόοδο αλλά και την προστασία του , με πίστη σε ιδανικά και αξίες πανανθρώπινες ,εθνικές αλλά και τοπικές που ανέδειξε η ζωή και ο αγώνας των προγόνων μας. Μας χρειάζεται με εντιμότητα με ευθύτητα και με αγωνιστικότητα


Υπενθυμίζοντας τους λόγους της δημιουργίας αυτού του ιστολογίου, πιστεύω ότι το διαδίκτυο μας δίνει την δυνατότητα μαζί και με άλλες διαδικασίες δημιουργικού διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, να συνδιαμορφώσουμε θέσεις για πολλά από τα ζητήματα που μας απασχολούν .