8:29 π.μ.
0

ΤΟ 7ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
ΘΕΜΑ 10ο: Γνωμοδότηση ως προς την ΜΠΕ του έργου: Δεματοποίηση/ προσωρινή αποθήκευση μετά τη συλλογή και μεταφορά αστικών σύμμεικτων απορριμμάτων (Α.Σ.Α) στο Δήμο Κρανιδίου του Ν. Αργολίδαςψηφίστικε την Τετάρτη (29/7/09) από το Νομαρχιακό Συμβούλιο το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, μετά από συζήτηση 7 λεπτών.
Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε εκεί! ( Στο Κουρουπητό Κρήτης ) ακούσαμε από τον Νομάρχη μας…
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ έγινε εκεί και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ !!!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την 7 –λεπτη διαδικασία απόφασης.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την αλαζονεία και προκλητικότητα του κ. Νομάρχη Αργολίδας και τον τρόπο επιβολής προαποφασισμένων.
ΣΥΝΙΣΤΟΎΜΕ να αναλογισθούν τις ευθύνες που επωμίζονται ΟΛΟΙ που προφανώς εκτελούν και νομιμοποιούν φαντασιώσεις της Περιφέρειας. Να αναλογισθούν επίσης ότι ο κ. Περιφερειάρχης έχει Ημ/νία λήξης και όταν αρχίζουνε να σκάνε τα πρώτα δέματα εκείνος θα έχει πάει σπίτι του.
ΒΡΟΜΑΕΙ, όπως είχαμε γράψει δίνοντας το δελτίο τύπου της συνάντησης της Τρίπολης (6.7.09) κι αυτή η απόφαση όπως και οι προηγούμενες της μεθόδου του δεματοποιητη σαν δήθεν λύση.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δοθεί αμέσως στη δημοσιότητα η μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ώστε να σχηματίσουμε έστω και εκ των υστέρων γνώμη για την επικινδυνότητα της κατάστασης που βρισκόμαστε και που θα βρεθούμε ίσως γρήγορα αν ολοκληρωθεί το ηλίθιο κατασκεύασμα του δεματοποιητή . Θα έχουν έτσι την ευκαιρία να διαβάσουν και ίσως και να καταλάβουν τι ψήφισαν ομόφωνα Μέσα σε 7 λεπτά οι εκλεκτοί εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των πολιτών. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΞΤΕ την θέση σας για τις αποφάσεις που πήρατε που παίρνετε που θα χρειαστεί να πάρετε ! Η πειθαρχία είναι αδυναμία.
ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ να τελειώνουν τα αστεία με το δεματοποιητή. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ( ΜΗ ΛΥΣΗ ) ΤΗΣ ΠΥΡΟΛΥΣΗΣ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΣΥΝΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ( ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ) ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΨΕΜΑΤΑ.