2:53 μ.μ.
0

Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2009 ο Δήμος Κρανιδίου διοργανώνει λαϊκή συναυλία με το μουσικό σχήμα "ΠΡΟΒΑ" και τον Νίκο Δαμαλά. Η συναυλία θα δοθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Φούρνων την Τετάρτη 19 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 21:30 περίπου.Το μουσικό σχήμα " ΠΡΟΒΑ" αποτελούν οι:Χρήστος Κουτσός Μάριος Τσομπανίδης (πιάνο) , Χρήστος Λαρίσης (κιθάρα - τραγούδι) , Ελένη Διαβάτη (τραγούδι) , Αθηνά Μάλλη (τραγούδι) , Μανώλης Κατσαράκης (τραγούδι). Για τον Μανώλη Κατσαράκη έχουν ακουστεί πολλές καλές κριτικές. Είναι ένας τραγουδιστής που θα αφήσει εποχή στο ελληνικό τραγούδι.
Το μουσικό σχήμα περιλαμβάνει μπουζούκι, πιάνο, κιθάρα και φωνές.
Έμπειροι μουσικοί και τραγουδιστές καταξιωμένοι στο χώρο και στα μουσικά δρώμενα έχουν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερα προσεγμένο μουσικό πρόγραμμα με επιλογές από το καλό ελληνικό τραγούδι, την νέα και παλιά δισκογραφία και τραγούδια των σημαντικών μας δημιουργών.

Μπαλάντες, έντεχνο, λαϊκό και όλο το διαχρονικό ελληνικό τραγούδι, συνθέτουν ένα πρόγραμμα αρχικά ακουστικό, στη συνέχεια της παρέας που τραγουδά, αλλά και πρόγραμμα με το χορευτικό του μέρος όσο προχωρά η ώρα, διασκεδαστικό, κρατώντας την ποιότητα και το ήθος στην επιλογή, εκτέλεση και ερμηνεία.