11:29 π.μ.
0

Αγαπητέ κ Σίδερη


Είστε ο μόνος υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας που είναι μόνιμος κάτοικος Ερμιονίδας.
Έτσι γνωρίζετε πολύ καλά τα τοπικά μας προβλήματα και θα θέλαμε την τοποθέτηση σας πάνω σε αυτά.
Σε περίπτωση που εκλεγείτε βουλευτής στο Ελληνικό κοινοβούλιο ποιες είναι οι προτεραιότητες σας όσον αφορά την επαρχία μας.παρακαλούμε  να μας παρουσιάσετε και όποια άλλη θέση σας πιστεύετε πως ενδιαφέρει τους πιθανούς ψηφοφόρους σας.


1.Ποια η γνώμη σας για σιδηροδρομική σύνδεση της Ερμιονίδας με το κέντρο του νομού με την δημιουργία σύνδεσης παραλιακής Ναύπλιο Ιρια Κρανίδι Ερμιόνη. Ήδη η πρόταση αυτή έχει κατατεθεί από το κόμμα των οικολόγων Πράσινων Αργολίδας.


2.Ποια η θέση σας για την συγκέντρωση απορριμμάτων στον χώρο Ανάθεμα Διδύμων από τους Δήμους Λυγουριού Επιδαύρου Κρανιδίου Ερμιόνης.Ποια η θέση σας για την διάθεση των υγρών που θα προκύψουν από την συμπίεση.


3.Ποια η θέση σας για την άμεση έναρξη προγράμματος μείωσης του όγκου των απορριμμάτων μέσω της ανακύκλωσης κομποστοποίησης διαχωρισμού στην πηγή (στα σπίτια)


4.Ποια η θέση σας για τις υπάρχουσες ιδιωτικές γεωτρήσεις και το πέρασμα τους στον έλεγχο και κυριότητα των Δήμων.
Ποια η θέση σας για μονάδες αφαλάτωσης κρατικές η ΣΔΙΤ.


5.Ποια η θέση σας για κρατική επιχορήγηση του πανάκριβου σήμερα πόσιμου εμφιαλωμένου νερού, και πως μπορεί να γινει αυτό.


6.Πως μπορεί να ξεκινήσει σήμερα εξοικονόμηση του νερού της βροχής σε ρέματα και ποτάμια της επαρχίας μας.


7.Ποια η θέση σας για την σχεδιαζόμενη μονάδα γκολφ στην Κοιλάδα ποια η θέση σας απέναντι στο νέο χωροταξικό και τις προοπτικές που διαγράφει όσον αφορά το τουριστικό μοντέλο στην επαρχία μας.


8.Τι πιστεύετε πως πρέπει να γίνει άμεσα με την λυματολάσπη των Βιολογικών καθαρισμών Ερμιόνης Κρανιδίου καθώς και με την διάθεση των υγρών.υπολοίπων.


9 Πως βλέπετε την ίδρυση μεγάλου πολιτιστικού κέντρου Ερμιονιδας με αίθουσα θεατρική κινηματογράφου σχολές χορού μουσικής ζωγραφικής βιβλιοθήκη (με παραρτηματα στους δυο Δήμους)καθώς και χώρο κοινωνικών και πολιτικών συγκεντρώσεων των πολιτών.
Καθώς επίσης και την ίδρυση μεγάλου αθλητικου κεντρου που θα εξυπηρετείται με δημόσια μέσα μεταφοράς.


10.Τι συγκεκριμένα μέτρα μπορούμε να πάρουμε για την εισαγωγή εναλλακτικών μορφών ενέργειας στο Δημόσιο αλλά και την ενίσχυση πρακτικών στον ιδιωτικό τομέα με στόχο την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και την στροφή σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.


11Πως βλέπετε την ένωση των δυο Δήμων Ερμιόνης Κρανιδίου καθώς και όλων των συλλόγων και φορέων της περιοχής κάτω από μια κοινή προσπάθεια που θα εξασφαλίσει ανθρώπους και πηγές χρηματοδότησης.


12.Τέλος επειδή ένα μεγάλο κομμάτι των εργαζόμενων στην επαρχία μας απασχολείται στα ξενοδοχεία και επειδή φέτος λόγω κρίσης η τουριστική περίοδος μειώθηκε, πολύ από εμάς έχουν πρόβλημα με το ταμείο ανεργίας .Θα μπορούσε να μειωθεί και ο απαιτούμενος αριθμός των απαραίτητων ενσήμων σε εβδομήντα πέντε (τρεις μήνες ) για όσους εδώ και χρόνια απασχολούνται στα ξενοδοχεία η έστω να δοθεί ένα έκτακτο βοήθημα για φέτος για να αγοράσουμε οι ίδιοι τα ένσημα που λείπουν.και να μην χάσουμε το επίδομα ανεργίας;


Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας 


Τα ιστολόγια της Ερμιονίδας
http://ermionida1.blogspot.com/

Φυσικα ο καταλογος ειναι ανοικτος για οσους-ες ιστολογους θελουν να υπογραψουν στην πορεια και  να σηκωσουν τις απαντησεις του κ Σιδερη οταν ερθουν