11:55 π.μ.
0

Δύο νίκες για τις ομάδες του Ερμή Ερμιόνης και του Ποσειδώνα Διδύμων την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Και θα ξεκινήσουμε με την μεγάλη νίκη του Ποσειδώνα Διδύμων μέσα στο Δρέπανο επί του Εθνικού Τολού .Μία νίκη που είναι ένα μεγάλο δώρο για την Κορωνίδα Κοιλάδας που τώρα έχει τρεις βαθμούς διαφορά.
Ο Ποσειδώνας έκανε το 0-1  στο 13 λεπτό με τον Γιαννακόπουλο για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Μπούνος ακριβώς με την εκπνοή του ημιχρόνου .Στο 57 ο Κονδύλης έδωσε το προβάδισμα στον Ποσειδώνα σε 1-2 και τρία λεπτά αργότερα ο Ρουρης έκανε το 2-2. Στο 90 ο Μπουγιούρας έδωσε την νίκη στον Ποσειδώνα κάνοντας το τελικό σκορ 2-3.
Στο ντέρμπι της Ερμιονίδας ο Ερμής Ερμιόνης έκανε ένα υγιεινό περίπατο στις Σπέτσες αφού κέρδισε με σκορ 3-0.Τα πάντα είχαν τελειώσει στο 12 λεπτό όταν το σκορ είχε γίνει 2-0.Στο 5 λεπτό ο Μητρόπουλος έκανε το 0-1 και στο 12 λεπτό ο Σχίζας έκανε το 0-2.Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 79 με τον Παλαιολόγου. Έτσι με αυτή την νίκη ο Ερμής Ερμιόνης έμεινε στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 16 βαθμούς όσους και ο Δρεπανιακός Αστέρας.
Το Σαββατοκύριακο που έρχεται 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου το  αγωνιστικό μενού για τίς ομάδες της περιοχής μας έχει ως εξής:
Για το περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ Εθνικής η ΑΕΚ Κρανιδίου υποδέχεται στο Κρανίδι τον Αστέρα Μαγούλας στις 3 το μεσημέρι.
Σε τοπικό επίπεδο και για τον πρώτο όμιλο την Κυριακή το μεσημέρι στις 3 ο Πορτοχελιακός παίζει στον Άγιο Δημήτριο με τον Παμμετοχικό και ο Ερμής Ερμιόνης στην Ερμιόνη με τον Παμμιδεατικό. Για τον δεύτερο όμιλο ο Ποσειδώνας παίζει στο ουδέτερο της Κοιλάδας με τον Μίδα το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι και την ίδια ώρα στο γήπεδο της Λέρνας η πρωτοπόρος του δευτέρου ομίλου Κοιλάδα αντιμετωπίζει τον Ερμή Κυβερίου.
Για την Β Κατηγορία και τον Δεύτερο όμιλο όπου παίζει η ομάδα της Θερμισίας ο αγώνας δεν θα γίνει αφού η ομάδα του Φείδωνα έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και έτσι το κερδίζει με 3-0 στα χαρτιά.