3:24 μ.μ.
0
Γεμάτο αγώνες σε όλες τις κατηγορίες ποδοσφαίρου ήταν το Σαββατοκύριακο.
Αναλυτικά:
Μεγάλη ήττα για το Κρανίδι στον Αγιο Ανδρέα Κυνουρίας απο τίς Βρασιές με 3-0.Για πιο πολλές πληροφορίες στο blog της ομάδας.
Σε τοπικό επίπεδο και για τον 1ο όμιλο της Α Κατηγορίας Αργολίδας ο Πορτοχελιακός κέρδισε στην Δαλαμανάρα τον Πανιώνιο με σκόρ 1-0 χάρη σε ένα γκόλ που πέτυχε ο Γιάννης Ζαραφωνίτης στο 78 λεπτό του αγώνα.
Για τον 2ο όμιλο της Α Κατηγορίας η Κορωνίδα Κοιλάδας "σκόρπισε" στην Παλαιά Επίδαυρο τον Ασκληπιό κερδιζοντάς τον με το ευρύ σκόρ 4-1.Η Κοιλάδα προηγήθηκε με τον Τρέσσα στο 44 για να διπλασιάσει τα τέρματα της Κοιλάδας ο Κούσης στο 50 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σταύρος Γιαννακόπουλος έκανε το 3-0.Στο 66 ο Κούσης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο της Κοιλάδας.Ο Ασκληπιός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Λαλιώτη στο 72 σε 4-1.Ετσι η Κοιλάδα έμεινε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Α Κατηγορίας.

Την Τετάρτη στις τρείς το μεσημέρι θα παίξουν στις Σπέτσες η τοπική Μπουμπουλίνα με τον Ερμή Ερμιόνης και στο Δρέπανο ο Ποσειδώνας Διδύμων με τον Εθνικό Τολού.