11:41 μ.μ.
0
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Αργολίδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη λειτουργία της έδρας του. Το γραφείο του Συλλόγου μας βρίσκεται επί της οδού Ηρακλέους 4 στο Ναύπλιο (απέναντι των γηπέδων τένις του αθλητικού κέντρου, κάτω από τη ΔΟΥ Ναυπλίου). Η λειτουργία της έδρας, προς ενημέρωση και εγγραφή μελών είναι...
... κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή από 17:00 έως 20:00 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2752111627.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Αργολίδας ως φορέας ανάπτυξης της τρίτεκνης οικογένειας έχει ως κύριο σκοπό την αναγνώριση ως πολυτέκνων των τρίτεκων οικογενειών, την προάσπιση του θεσμού της οικογένειας, την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου καθώς και την πολιτιστική και πνευματική εξύψωση των μελών του Συλλόγου μας, προασπίζοντας τα δικαιώματα αυτών.

Με την παρούσα ανακοίνωση το Δ.Σ. θα ήθελε να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο του Δημ. Λιμ. Ταμείου Ναυπλίου κ. Νίκο Χουντάλα για την ευγενική του συγκατάθεση συστέγασης του Συλλόγου μας με το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ναυπλίου. Επίσης να ευχαριστήσουμε την κ. Ιωάννα Τσιάφα για την αμέριστη και καταλυτική βοήθεια που απρόσκοπτα συνέλαβε την επίτευξη της συστέγασης αυτής. Τέλος να ευχαριστήσουμε το κατάστημα επίπλων ΜΑΛΛΙΝΟΣ και προσωπικά τον κ. Παναγιώτη Μαλλινό για την δωρεά των επίπλων, τους ιδιοκτήτες των καφέ ΡΑΝΤΕΒΟΥ και ΑΚΤΑΙΟΝ (που βρίσκονται στην παραλία Ναυπλίου) Νίκο Νταγιάντη και Δημήτρη Γεωργόπουλο για την ευγενική προσφορά επίπλων επίσης, ακόμα και τα μέλη του Συλλόγου Θεόδωρο Λιατσόπουλο και Θρασύβουλο Ιακώβου για την εθελοντική εργασία και οικονομική συνεισφορά που πρόσφεραν .
Είναι βέβαιο, ότι ο δρόμος για την επίτευξή του στόχου «ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ=ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ» είναι μακρύς, γι΄αυτό ζητάμε την ενεργοποίηση όλων των τρίτεκνων (ανεξαρτήτως ηλικίας τέκνων) πλαισιώνοντας το Σύλλογο.