12:28 μ.μ.
0

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται το Σάββατο, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Αναλυτικότερα, στην Αττική ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος, και τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Για την Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται να είναι γενικά αίθριος, και τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ενώ υπάρχει πιθανότητα για ομίχλη τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά του νόμου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται να είναι γενικά αίθριος, και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ενώ υπάρχει και πιθανότητα ομίχλης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου, και στη δυτική Μακεδονία από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Για τα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται να είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, κυρίως τις πρωινές ώρες στα νότια. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα και πιθανώς θα υπάρχει ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου, και στην Ήπειρο από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται να είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη είναι η ορατότητα και πιθανώς να υπάρξει ομίχλη τις
πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειων διευθύνσεων 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 24 βαθμούς Κελσίου, και στη Θεσσαλία έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται να είναι γενικά αίθριος, και πιθανώς θα είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση για 22/11/2009
Την Κυριακή ο καιρός προβλέπεται αίθριος, με αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και νότια. Ομίχλες αναμένονται το πρωί κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.