11:56 π.μ.
0

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια και αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα βαθμιαία πυκνότερες, με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στις Κυκλάδες και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε αύριο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 17 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και αργότερα στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και από τις απογευματινές ώρες ισχυροί.

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.