8:30 π.μ.
0

Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις πρωινές ώρες. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 17 βαθμούς κελσίου αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και θα ενισχυθούν φτάνοντας στο Ιόνιο τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 21 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.
Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15 βαθμούς κελσίου.