1:06 μ.μ.
0


Πλούσιο και αυτό το Σαββατοκύριακο από ποδοσφαιρικούς αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος μόνο, αφού για το περιφερειακό πρωτάθλημα η ομάδα του Κρανιδίου έχει ρεπό λόγω της γνωστής ιστορίας με την μη συμμετοχή της ομάδας της Χαλκίδας.
Έτσι λοιπόν θα δούμε το πρόγραμμα του τοπικού όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων του δευτέρου ομίλου της πρώτης κατηγορίας στην Κοιλάδα μεταξύ της Κορωνίδας και του Εθνικού Τολού. Οι δύο ομάδες έχουν ένα βαθμό διαφορά με την Κοιλάδα να έχει 25 και το Τολό 24 βαθμούς. Ο αγώνας γίνετε το Σάββατο το μεσημέρι στις 3.Για τον ίδιο όμιλο παίζουν την Κυριακή ο Ποσειδώνας Διδύμων με το Κυβέρι στις 3 στο γήπεδο της Κοιλάδας και στην Ερμιόνη η Ύδρα με τον Διοβουνιώτη την ίδια ώρα.
Για τον πρώτο όμιλο ο Ερμής Ερμιόνης παίζει στο γήπεδο Παναριτίου με τον Αργοναύτη Νέας Κίου το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι και την Κυριακή οι Σπέτσες παίζουν με τον τρίτο της Βαθμολογίας Αστέρα Δρεπάνου στο Δρέπανο και το Πορτοχέλι στην έδρα του με τον Κεραυνό Ιρίων. Και οι δύο αγώνες γίνονται το Σάββατο το μεσημέρι στις 3