1:08 μ.μ.
0


Πλούσιο ποδοσφαιρικό μενού είχε για την Ερμιονίδα το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Και ξεκινάμε από τις μεγάλες κατηγορίες και συγκεκριμένα από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα όπου την Κυριακή το μεσημέρι η ΑΕΚ Κρανιδίου αντιμετώπισε τον Αστέρα Μαγούλας σε ένα αγώνα διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Κρανιδίου κέρδισε με σκόρ 3-2.Για πιό πολλά ενημερωθείτε από το blog της ομάδας με φωτογραφίες ,βαθμολογίες κ.λ.π.
Σε τοπικό επίπεδο και για τον δεύτερο  όμιλο το Σάββατο το μεσημέρι η Κοιλάδα έφερε ισοπαλία  στο γήπεδο της Λέρνας όπου αντιμετώπιζε τον Ερμή Κυβερίου  με το αγγλικό σκορ 3-3 ,.Το σκορ άνοιξε για την Κοιλάδα ο Μπασιμακόπουλος στο 27 για να φέρει τον αγώνα στα ίσια ο Κεχαγιάς για το Κυβέρι στο 61 και επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στο Κυβέρι κάνοντας το 2-1.Στο 79 ο Βοριάς έκανε το 2-2 και στο 82 ο Φωτόπουλος έβαλε πάλι μπροστά το Κυβέρι με σκορ 3-2.Στο 90 ο Δρίτσας έκανε το 3-3 λυτρώνοντας τους λιγοστούς φιλάθλους της ομάδας της Κοιλάδας που είχαν συνοδέψει την ομάδα.
Στην Κοιλάδα ο Ποσειδώνας Διδύμων επιβλήθηκε του Μίδα με σκορ 4-2.Αξίζει να σημειωθεί πως το σκορ στο ημίχρονο είχε διαμορφωθεί σε 4-0.Στο 5 λεπτό ο Μπάρδης έκανε το 1-0 για να διπλασιάσει τα τέρματα του Ποσειδώνα ο Μούγιος στο 10 λεπτό. Στο 28 ο Προσίλης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και δύο λεπτά πριν λήξη το ημίχρονο ο Μπουγιούρας έκανε το 4-0.Απο το σημείο αυτό ο Ποσειδώνας "έσβησε" τις μηχανές με αποτέλεσμα η ομάδα του Μίδα να πετύχει δύο τέρματα με τον Νούνες στο 51 και στο 80 με πέναλτυ.
Για τον πρώτο όμιλο τώρα ο Πορτοχελιακός δεν τα κατάφερε στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου όπου αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Παμμετοχικό. Ο Κόκκαλης άνοιξε το σκορ στο 33 για το Πορτοχέλι και στο 66 ο Τζιαβάρας έκανε το 1-1.
Στο γήπεδο της Ερμιόνης ο τοπικός Ερμής έκανε "πάρτυ" με τον Παμμηδεατικό όπου τον φιλοδώρισε με πέντε γκόλ. Τελικό σκορ 5-1.Ο Παλαιολόγου άνοιξε το σκορ για τον Ερμή στο 12 για να διπλασιάσει ο ίδιος παίκτης τα τέρματα του Ερμή στο 21 με πέναλτυ. Στο 64 ο Μητρόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Γκουριώτης τέσσερα λεπτά αργότερα μείωσε σε 4-1.Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Cojocaru Marius στο 83.
Τέλος στις Σπέτσες Μπουμπουλίνα και Κεραυνός Ιρίων έμειναν στο φτωχό 0-0.
Η βαθμολογία στον Πρώτο όμιλο:
 Δρεπανιακός Αστέρας και Ερμής Ερμιόνης έχουν απο 19 βαθμούς και στην τρίτη θέση είναι ο Πορτοχελιακός με 14.
Στον δεύτερο όμιλο η Κοιλάδα έχει  19 βαθμούς και ένα βαθμό πιο πίσω είναι ο Εθνικός Τολού και ο Ποσειδώνας Διδύμων με 18.