1:38 μ.μ.
0

Ο Δήμος Κρανιδίου συμμετείχε και φέτος στην 25η  έκθεση τουρισμού PHILOXENIA,  στην Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο της Νομαρχίας Αργολίδας σε δικό του χώρο.
Η Δημοτική αρχή, μέσω της επιτροπής τουρισμού, συνεχίζει να προβάλλει τον Δήμο προχωρώντας σε ανανεωμένη έκδοση του φυλλαδίου και στην παραγωγή DVD το οποίο θα διανέμεται πλέον και αυτό στις εκθέσεις.
Τον χώρο του Δήμου επισκέφθηκε η Υφυπουργός πολιτισμού και Τουρισμού κα Αντζελα Γκερέκου στην οποία προσφέρθηκαν τοπικά προϊόντα, ως δώρο, από τον Πρόεδρο της επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κρανιδίου και εκπρόσωπο ξενοδόχων Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Ρόζο.  Επίσης το περίπτερο επισκέφθηκε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Την Νομαρχία εκπροσωπούσε η Αντινομάρχης και υπεύθυνη τουρισμού κα Σοφία Καλογεράκου.
Γενικά η παρουσία του Δήμου Κρανιδίου ήταν επιτυχημένη αν και η συμμετοχή των επιχειρηματιών της περιοχής δεν ήταν η αναμενόμενη.
Πολύτιμη και ξεχωριστή η συμμετοχή  των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας  οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από την πρόεδρο τους κα Μαρκέλα Μπίμπα που παραβρέθηκε καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης προσφέροντας σημαντική βοήθεια.
Ο Δήμος Κρανιδίου θα συμμετάσχει επίσης στην Παγκόσμια έκθεση Τουρισμού WTM που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες, 9-12 Νοεμβρίου στο Λονδίνο στην οποία θα παραβρεθεί και ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σφυρής.