8:29 π.μ.
0
Από τα ρούχα  τους έχουν βγει, αρκετοί μισθοσυντήρητοι οικογενειάρχες , που καλούνται να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας , μέχρι και  400 ευρώ, για τα σαραβαλάκια τους. Να μη μιλήσουμε για στους συνταξιούχους των 500 και 600 ευρώ που καταβάλουν δυσβάσταχτα ποσά για ΙΧ που  κανονικά θα έπρεπε …να μην κυκλοφορούν… Όμως τι να κάνουν. Η ανάγκη βλέπετε..Λέτε να μην ήθελαν να έχουν ένα ολοκαίνουργιο γιαλιστερό τετράτροχο;;; Φτάνουν όμως τα λεφτά , και με τέτοια κρίση;;;
. Όσοι λοιπόν στάθηκαν άτυχοι(;;) και δεν πρόλαβαν το μέτρο της απόσυρσης… έμειναν με τα «ρυπογόνα» οχήματα - όπως χαρακτηρίστηκαν-  με μοναδικό κριτήριο την παλαιότητά τους και μόνο.
Πώς να μην ….πρασινίσουν λοιπόν, λαμβάνοντας το ειδοποιητήριο για το «πράσινο μπουγιουρντί», που τους ήρθε Χριστουγεννιάτικο. Ποιος 13ος μισθός; Για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, έχει υποθηκευτεί προ πολλού. Να εισπράξει το κράτος δε λέω, αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια. Δεν μπορείς όμως, να μιλάς για κοινωνικό κράτος, όταν τιμωρείς ,τον φτωχό και τον συνταξιούχο, επειδή διατηρεί την τελευταία δεκαετία το ίδιο αυτοκίνητο !!!!