12:35 μ.μ.
0

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση που οργάνωσε στο Κρανίδι ο Σύλλογος Τριτέκνων Αργολίδας.
Στο θαυμάσιο και φιλόξενο κτίριο του Ενιαίου Λυκείου έγινε ενημέρωση τριτέκνων της επαρχίας Ερμιονίδας για τους σκοπούς του συλλόγου, τη μέχρι τώρα δράση του και τις παρεμβάσεις...
... του προς τους τοπικούς φορείς του νομού.
Παρεμβάσεις όπως προς τους δήμους για μειωμένα δημοτικά τέλη αλλά και προς τους Εμπορικούς συλλόγους και μεμονωμένους επαγγελματίες για προσφορές προς τις τρίτεκνες οικογένειες.
Μάλιστα παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρανιδίου κ. Παντελής Υφαντίδης που έδωσε τη διαβεβαίωση ότι ΄΄και οι επαγγελματίες της Ερμιονίδας θα ανταποκριθούν σε εκπτώσεις προς τους τρίτεκνους΄΄.
Ακολούθησαν εγγραφές εξήντα ( 60) περίπου μελών ενώ όπως έγινε γνωστό σε πόλεις της Ερμιονίδας θα υπάρχουν μέλη-σύνδεσμοι με το Δ.Σ. για καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου στην περιοχή.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Σοροβίγκας που ήταν και ο κύριος ομιλητής, ενημέρωσε τα μέλη ότι ήδη τυπώθηκαν οι κάρτες μέλους με τις οποίες οι τρίτεκνοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται και να τυγχάνουν των όποιων προνομίων και διευκολύνσεων κερδίσει ο σύλλογος.
Τα μέλη πρέπει να στείλουν στα γραφεία του συλλόγου ( Ηρακλέους 4 , Ναύπλιο , 21 100) φωτογραφία του κάθε μέλους της οικογένειας, με τα στοιχεία του καθενός, ώστε να εκδοθούν άμεσα οι κάρτες.
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αργολίδας ευχαριστεί θερμά τον Λυκειάρχη Κρανιδίου κ. Μαρκαντώνη για την αμέριστη συμπαράσταση και φιλοξενία της συγκέντρωσης στο σχολείο του.
Η επόμενη "εξόρμηση " θα είναι στο Λυγουριό για εγγραφές μελών από τους δήμους Ασκληπιείου και Επιδαύρου .Η ημερομηνία και ο χώρος θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αγιασμός το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Αργολίδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6μ.μ. στα γραφεία του ( ο χώρος έχει διατεθεί ευγενώς από Λιμενικό Ταμείο και τον Προσκοπισμό) θα γίνει αγιασμός στον οποίο είναι προσκεκλημένα τα μέλη , οι φίλοι των τριτέκνων και οι τοπικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι τα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Αργολίδας είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα –Τετάρτη –Παρασκεή 6 -8μ.μ.
http://paratiritis-news.blogspot.com