11:56 π.μ.
0


    Ο Δήμος Κρανιδίου σε συνεργασία με την Ν.Ε.Λ.Ε. Αργολίδας φιλοξένησε επιμορφωτικά προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας από την θεματική ενότητα Πολιτισμός – Τέχνες. Συγκεκριμένα τους μήνες Οκτώβριο Νοέμβριο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου πραγματοποιήθηκαν προγράμματα Κηροπλαστικής  και Κατασκευής εικόνων, με υπεύθυνη την κ. Βασιλική Γιάνναρη  καθώς και κεντήματος με υπεύθυνη την κ. Φασιλή Χρυσούλα.
    Όλα τα προγράμματα εξελίχθηκαν και ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία αφού η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία!!! Με πολύ κέφι και ανεξίτηλη δημιουργική διάθεση κατασκευάσθηκαν κεριά σε πολλά σχέδια και μεγέθη χρησιμοποιώντας διάφορα διακοσμητικά υλικά καθώς και εικόνες πάνω σε διαφορετικές επιφάνειες από ξύλο, κεραμίδι, πέτρα κ.α.

   Την επιμέλεια των προγραμμάτων είχε η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Αιμιλία Μπρούστα, η κ. Δήμητρα Κορδώνη, πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν του Δήμου Κρανιδίου και η διοικητική υπάλληλος κ. Μαργαρίτα Συμεωνίδου.
   Οι κυρίες που συμμετείχαν στα προγράμματα οργάνωσαν Χριστουγεννιάτικο παζάρι, με τις δημιουργίες τους, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου στο Α Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, με φιλανθρωπικό σκοπό, προσφορά στο Σύλλογο Γονέων «Φλόγα» παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.
    Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σφυρής, υποστηρικτής όλης της προσπάθειας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των επιμορφωτικών προγραμμάτων και όσους συμμετείχαν,  με την ευχή να ανταποκριθούν το ίδιο και στα επόμενα προγράμματα που σύντομα θα φιλοξενηθούν από τον Δήμο μας.
Συγχαίρει δε τις διοργανώτριες του παζαριού για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους  κι εύχεται σ’ όλους Καλά Χριστούγεννα και  στους Γονείς του Συλλόγου «Φλόγα» δύναμη και κουράγιο στον αγώνα τους.