3:00 μ.μ.
0         Συνεχίζοντας την υλοποίηση του σχεδιασμού της η Δημοτική Αρχή στο Κρανίδι για την βελτίωση των κτιρίων που στεγάζονται καθημερινά οι μικροί μαθητές αλλά και τα προνήπια προχώρησε σε καινούργιες εργασίες στον Παιδικό Σταθμό. (Πριν από μερικούς μήνες επισκευάσθηκαν οι τουλέτες, αλλάχθηκαν τα υδραυλικά, τα πλακάκια και τα είδη υγιεινής, ξηλώθηκε και αντικαταστάθηκε η στέγη.)
          Επειδή όμως πολλά χρόνια τώρα από την στέγη έμπαιναν νερά τα οποία είχαν δημιουργήσει υγρασίες, την προηγούμενη βδομάδα καθαρίσθηκαν και βάφτηκαν οι μουχλιασμένοι αποθηκευτικοί χώροι, ο διάδρομος που λειτουργεί και ως γκαρνταρόμπα για τα πανωφόρια των παιδιών (αλλάχθηκαν και οι κρεμάστρες) και το σαλόνι υποδοχής, επισκευάσθηκαν ηλεκτρικές γραμμές και τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά (που για πολλά χρόνια δεν είχαν ανάψει).
         Υλοποιήθηκε επίσης ένα αίτημα πολλών ετών με το άνοιγμα μιάς αίθουσας ακόμα που παρέμενε κλειστή κι ανεκμετάλευτη!!!
         Η αίθουσα αυτή αφού ανακαινίσθηκε και τοποθετήθηκε μοκέτα με χαρούμενες παραστάσεις θα φιλοξενεί «το κουκλοθέατρο» κι όποιες άλλες δραστηριότητες κρίνουν οι υπεύθυνες βρεφονηπιοκόμοι.     Σε λίγες μέρες θα παραληφθεί κι ένας καναπές κρεββάτι που θα τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο χώρο ώστε να μπορεί, αν χρειασθεί, να ξαπλώσει ένα παιδάκι που νιώθει αδιαθεσία ή κούραση.
         Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σφυρής, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Παιδικού Σταθμού κ. Άννα Στρίγκου-Φωστίνη καθώς και τα μέλη ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την συνεργασία και όλους τους γονείς για την κατανόησή τους (ο Σταθμός δεν λειτούργησε για δύο μέρες για την υλοποίηση των εργασιών) και υπόσχονται ότι τα έργα θα συνεχισθούν γιατί τα παιδιά μας πρέπει να βιώνουν σε πολιτισμένες και ασφαλείς συνθήκες!