11:35 μ.μ.
0


Από 13 έως 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Messe η έκθεση τουρισμού της Βιέννης όπου πήρε μέρος στο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας ο Δήμος Κρανιδίου μετά από πρόταση της επιτροπής τουρισμού. Προετοιμασμένη και πανέτοιμη η συγκεκριμένη επιτροπή, μέλη της οποίας εκπροσώπησαν τον Δήμο (ο κ. Γιάννης Ρόζος και η κ. Λέκκα Βάσω) παραβρέθηκαν, μετέφεραν και διένειμαν έντυπο υλικό καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης αν και μόλις στις 8 Ιανουαρίου ο ΕΟΤ ενημέρωσε την Νομαρχία για την συμμετοχή του.


Με συνέπεια ακολουθείται ο σχεδιασμός της τουριστικής επιτροπής του Δήμου που αφορά την επανατοποθέτηση, μετά από 25ετή απουσία από την διεθνή αγορά, του Πορτοχελίου αλλά και όλης της Ερμιονίδας, στον διεθνή τουριστικό χάρτη για την προσέλκυση τουριστών.Αν και για πρώτη φορά συμμετείχαμε στην συγκεκριμένη έκθεση και μην γνωρίζοντας την Αυστριακή αγορά καταφέραμε να έχουμε μια αξιόλογη παρουσία και να εκπλήξουμε ευχάριστα τον διευθυντή του ΕΟΤ Αυστρίας, Ουγγαρίας κ. Σκόρδα ο οποίος μας είπε χαρακτηριστικά ότι απορούσε πώς, ενώ είχε ακούσει τόσα για το Πορτοχέλι, δεν είχε δει ποτέ παρουσία του στις εκθέσεις. Ο κ. Σκόρδας μας βοήθησε πολύ στην ένταξή μας και στην γνωριμία και συνεργασία με τα στελέχη του εκεί γραφείου και τον ευχαριστούμε γι αυτό και δημόσια. (φωτο)


Καθώς ο τουρισμός είναι και θα εξακολουθεί να είναι μοχλός ανάπτυξης για τον τόπο μας ελπίζουμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε μέσα από μια συνεργασία όλοι μαζί οι όμοροι δήμοι, οι Σπέτσες και η Ύδρα να παρουσιάσουμε μια πιο δυναμική παρουσία στον διεθνή χώρο πράγμα που αποτελεί για μας πάγια επιθυμία και πρόταση.