9:22 π.μ.
0


Έξι πανέμορφα, καλαίσθητα, ξύλινα στέγαστρα τοποθετήθηκαν σε αντίστοιχες θέσεις που πραγματοποιούνται στάσεις των λεωφορείων, από τον Δήμο Κρανιδίου, για την εξυπηρέτηση των δημοτών και την προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες αλλά και από την κίνηση των τροχοφόρων, κατά την διάρκεια της αναμονής.
Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε ένα στέγαστρο στην Πελεή, στον κεντρικό δρόμο, δίπλα στη βρύση, ένα στην διασταύρωση στο Ράδο κι ένα μέσα στο χωριό, ένα στα Δίδυμα, ένα στο Λουκαΐτι, κι ένα στην Κοιλάδα.
 Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία τα στέγαστρα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προστατεύουν, τους ανθρώπους που περιμένουν στη στάση, από τη βροχή και το κρύο το χειμώνα κι ειδικά τις πρωινές ώρες που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές καθώς και από τον ήλιο, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες του καλοκαιριού.
Η επιλογή των σημείων για την τοποθέτηση έγινε με αξιολόγηση αναγκών καθώς υπήρχαν στάσεις όπως αυτή στην Πελεή και στην διασταύρωση στο Ράδο που οι άνθρωποι περίμεναν το λεωφορείο στο δρόμο εκτεθειμένοι σε κινδύνους.
Ίδια στέγαστρα πρόκειται να τοποθετηθούν και σε άλλες στάσεις σύντομα σ’ όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.