8:54 π.μ.
0

Εγινε την Πέμπτη το βράδυ η κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού "Τζόκερ" για την διανομή του αστρονομικού ποσού των 19 εκατ. ευρώ.Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι εξής: 22,42,36,39,17. Αριθμός τζόκερ είναι το 14.Μεγάλη κίνηση παρατηρήθηκε στα πρακτορεία όλης της χώρας ,ακόμα και άτομα που δεν συγκαταλέγονται στους συστηματικούς παίχτες των τυχερών παιχνιδιών έτρεξαν να ρίξουν τουλάχιστον ένα δελτίο ώστε να έχουν δικαίωμα στο όνειρο.Σχεδόν δύο μήνες έχει να βρεθεί τυχερός έτσι η σημερινή κλήρωση ήταν η 14η συνεχόμενη τζακ πότ.Αξίζει να σημειωθεί οτι το προηγούμενο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα σημειώθηκε παραμονή Χριστουγέννων του 2006.Το ποσό που κληρώθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2006 ήταν 14.000.000 ευρώ.

Στην γείτονα χώρα,Ιταλία παρόμοια κατάσταση είχε ζήσει για το ποσό των 147 εκατ. ευρώ.Αυτό το απίστευτο ποσό είχε προκύψει από συνεχή τζακ ποτ που κράτησαν αρκετούς μήνες.Στην κλήρωση αύτη η διανομή ήταν αρκετά γεννεόδωρη διότι ο τυχερός δεν μοιράστηκε με κανέναν το ποσό.
Οι υπερτυχεροί είναι τρείς και θα μοιραστούν από (σχεδόν) 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Τα τυχερά δέλτια παίκτηκαν σε Καλαμάτα, Ρόδο και Αιτολωακαρνανία.