12:40 μ.μ.
0
Η Cafe 00 το στέμμα
Κατάκτησε την 1η θέση στους αγώνες της 4ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER που διεξήχθη στην Ερμιόνη.

Νίκησε στον τελικό με 6-5 την Cafe Mylos

Aρεσε η Εθνική στον δεύτερο φιλικό αγώνα με την Ρουμανία παρά την ήττα με 10-8
Η ομάδα Cafe 00 από την Πάτρα κατέκτησε τον τίτλο στην 4η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCEER 2010, που διεξήχθη με τεράστια επιτυχία στην Ερμιόνη. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό επικράτησε της Cafe Mylos από την Ερμιόνη με 6-5. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Σχινιάς ο οποίος πέτυχε 4 προχωπικά τέρματα και αναδείχτηκε και Μ.V.P. της διοργάνωσης.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για το τουρνουά ήταν πολύ μεγάλο και οι εξέδρες που στήθηκαν για τις ανάγκες της διοργάνωσης στο γήπεδο Beach Soccer κατακλύστηκαν από φίλους του αθλήματος.

Στο μεταξύ η Εθνική ομάδα Beach Soccer στον δεύτερο φιλικό αγώνα που έδωσε στην Ερμιόνη με τη Ρουμανία, εμφανίστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη παρά την ήττα της με 10-8. Στα μέσα του δεύτερου 12αλέπτου η ελληνική ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ με 4-3. Στη συνέχεια η Ρουμανία ανέβασε ρυθμό και πέρασε μπροστά στο σκορ. Οι αθλητές του Νίκου Γιαλεσάκη όμως διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και πάλεψαν μέχρι το τέλος για ενα θετικό αποτέλεσμα.
Ο δήμαρχος Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης, ενθουσιασμένος από την διοργάνωση υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε το beach Soccer να αναπτυχθεί και να καθιερωθεί στην περιοχή.


Cafe 00 - cafe Mylos 6-5
(3-1) (3-2) (6-5)
Cafe 00 : Κατσιαούνης, Ξηνταρόπουλος, Τσιραμάνες, Παναγιωτόπουλος, Καταρτζόπουλος, Σχινάς, Βερβέρογλου, Μίχος
Πλώτας (προπονητής)
Cafe Mylos : Καλυβόπουλος, Πάλλης, Μητρόπουλος, Σχίζας, Βασιλείου, Τζιερης, Λουπας, Στραβοσνίχης, Γούτος,
Τζιερης Αντώνης ( Προπονητής )
γκολ:
cafe 00: Παναγιωτόπουλος, Σχινάς 4, Βερβέρογλου
cafe Mylos: Σχίζας, Λούπας 2, Στραβοσνίχης 2
διαιτητές: Χειμαρώτης, Ρουσάκης, Δρούζας, Ζώης

Ελλάδα - Ρουμανία 10-8
Ελλάδα: Περτσάς, Νικολάου, ΧΑραλαμπίδης, Νίκας, Μπερτσιάς, Ατματσίδης, Γκούμας, Πανταζόπουλος, Τριανταφυλίδης, Ζάχος, Κωνσταντακόπουλος, Καβαλάρης
coach: Γιαλεσάκης Νίκος
Ρουμανία: Verbina, Rizan, Goldak, Boats, Poste, Jimmy, Croi, Maci, Lucio, Dobre, Geo, Ravy
coach: Stere Damasaru
Γκολ:
Ελλάδα: Κωνσταντακόπουλος 3, Ατματσίδης , Μπερτσιάς, Πανταζόπουλος, Καβαλάρης 2
Ρουμανία: Poste 4, Boats 3, Maci 2, Lucio