11:09 μ.μ.
0


Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού που διοργανώνει ο Δήμος Κρανιδίου και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ “Ερμιονίδα” με αφορμή τη Γιορτή του Ψαρά, στο «Μπαϊντούζι» του Ιουλίου, σας παρουσιάζουμε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Κοιλάδα.
Το φιλόξενο ψαροχώρι του Δήμου Κρανιδίου είναι έτοιμο να υποδεχθεί βραδιές Πολιτισμού και Αθλητισμού και να προσφέρει στους επισκέπτες αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές με αποκορύφωμα τη γνωστή σε όλους “Γιορτή του Ψαρά” το Σάββατο 24 Ιουλίου.
Για την άρτια διοργάνωση συνεργάστηκαν:
o      Αλιευτικός Σύλλογος Κοιλάδας
o      Σύλλογος Παράκτιας Αλιείας Κοιλάδας
o      Ναυταθλητικός Όμιλος Κοιλάδας
o      Σύλλογος καταστηματαρχών Κοιλάδας
o      Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ Κοιλάδας
o      Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας
o      Δ.Σ.Δ.Δ. Κοιλάδας
o      ΔΗ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. “Ερμιονίδα”


Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι:

Ø    Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 20 Ιουλίου όπου οι λάτρεις του θεάτρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν την θεατρική παράσταση “Δάφνες και Πικροδάφνες” των Δημ. Κεχαϊδή – Ελ. Χαβιαρά από τον Θ.Ο.Ε. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας στις 21:15. Πρόκειται για μια πολιτική σάτιρα που ανέβηκε στις αρχές καλοκαιριού με μεγάλη επιτυχία στο Λύκειο Κρανιδίου από τους Σπύρο Γεωργιλή, Κώστα Λυμπερόπουλο, Λουκά Κούτρα, Δημήτρη Σίδερη και Κώστα Βασαγιάννη σε σκηνοθεσία Μανώλη Ιωνά.
Ø     Την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 18:00, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κοιλάδας διοργανώνει  "ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ" όπου ομάδες αθλητών του Ομίλου θα επιδείξουν τις ιστιοπλοϊκές κλάσεις OPTIMIST & LASER (Επίδειξη αρματώματος & Πλεύσεων), σε ατμόσφαιρα εορταστική με μουσική και κεράσματα
Ø    Την Πέμπτη 22/7 στις 21:15 στο Ηρώων Κοιλάδας, θα διοργανωθεί μια συναυλία με τον Θανάση Θεοδωρόπουλο. Ο γνωστός καλλιτέχνης θα μας ταξιδέψει σε μια μουσική βραδιά με οδηγό την μαγευτική φωνή του και συνοδηγό το  καλοκαιρινό φεγγάρι.
Ø    Για τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και όσους αγαπούν τον αθλητισμό στις 19:00 της Παρασκευής 23/7 στο γήπεδο της Κοιλάδας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων Ερμιονίδας και του Α.Ο. «ΚΟΡΩΝΙΣ» Κοιλάδας.
Ø    Οι εκδηλώσεις θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 21:30 στην Ιχθυόσκαλα Κοιλάδας με τα «Παιδιά από την Πάτρα». Οι φρεσκοτηγανισμένοι θαλασσινοί μεζέδες, το λαϊκό γλέντι και το αγαπημένο μας συγκρότημα θα κρατήσουν το κέφι στα ύψη μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής.