7:20 π.μ.
0
Με αφορμή ανάρτησης σε blog το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010, δημοσιεύθηκε ψευδέστατη «μη διασταυρωμένη» πληροφορία (φήμη), ότι ο σημερινός δημοτικός σύμβουλος Ερμιόνης κ. Γιώργος Μπουρίκας θα είναι ο αντιδήμαρχος Ερμιόνης όταν ο συνδυασμός μου νικήσει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Ενημερώνω λοιπόν τους δημότες της Ερμιονίδας, αλλά και αυτούς που τη φήμη και την προπαγάνδα την κάνουν δημοσιογραφική είδηση, ότι οι αντιδήμαρχοι ορίζονται από τον Δήμαρχο μεταξύ των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, δηλαδή η 1η Ιανουαρίου 2011. Εγώ δεν έχω «τάξει» καμία θέση αντιδημάρχου σε κανέναν και δεν συνδιαλέγομαι με κανέναν, διότι ο θεσμός του αντιδημάρχου δεν είναι αντικείμενο συνδιαλλαγής.
Είναι φανερό λοιπόν ότι οι «μη διασταυρωμένες» πληροφορίες (φήμες), που με τόση ευκολία δημοσιεύονται σε blog , εξυπηρετούν τους ανήθικους και ανιδιοτελείς σκοπούς των γνωστών τραμπούκων της πολιτικής σκηνής του τόπου μας, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να γυρίσουν την Ερμιονίδα σαράντα χρόνια πίσω.


Δημήτρης Σφυρής
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας