10:30 π.μ.
0
Με πάθος και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι κάτοικοι των Διδύμων χθες βράδυ τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή, ο οποίος στην ομιλία του πέρα από το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει ως Δήμαρχος Ερμιονίδας, έκανε αναφορά στα μεγάλα ψέματα του Δημήτρη Καμιζή και τον προκάλεσε για μία ακόμη φορά να δημοσιοποιήσει το (πόθεν έσχες) όπως έκανε και ο ίδιος .
Υπενθύμισε στους πολίτες των Διδύμων πως κατάφερε ο Κος Καμιζής να υφαρπάξει την ψήφο τους στις περασμένες Δημοτικές Εκλογές και αμέσως μετά ''λιποτάκτησε πολιτικά'' αφού παραιτήθηκε από το αξίωμα που είχε εκλεγεί αγνοώντας τη λαϊκή ετυμηγορία.
Θύμισε επίσης τις αποφάσεις που έπαιρνε ο ίδιος ως Δήμαρχος Κρανιδίου για την κατασκευή του νέου περιφερειακού δρόμου των Διδύμων ενώ τώρα λέει στις ομιλίες του πως ήταν απόφαση του σημερινού δημάρχου Κρανιδίου Δημήτρη Σφυρή, παραπληροφορώντας τους πολίτες για ένα και μοναδικό λόγο, την ψηφοθυρία.
Ο Δημήτρης Σφυρής έκανε αναφορά επίσης στην κακή λειτουργία των σφαγείων επί ημερών Καμιζή, στη μη λειτουργία του κοινοτικού καταστήματος στην εγκατάλειψη του σχολείου, του γηπέδου, στο θέμα της ύδρευσης και φυσικά  στο μεγάλο θέμα των απορριμμάτων και τη λύση που είχε προτείνει ο πρώην δήμαρχος για τη δημιουργία Χ.Υ.Τ.Α (χώρος υγειονομικής ταφής απορριμμάτων ).
Τον προκάλεσε επίσης να βγει και να πει την αλήθεια στους πολίτες της Ερμιονίδας για τα παραπάνω θέματα και να αναγνωρίσει ότι η σημερινή δημοτική αρχή Κρανιδίου