7:31 μ.μ.
0

Φέτος, τα Χριστούγεννα αναβάλλονται. Έχουμε κρίση.

Η κυβέρνηση μας από πολύ νωρίς πήρε τα απαραίτητα μέτρα για την καταπολέμηση της κρίσης. Προσέλαβε μάνατζερ από διεθνείς χρηματοοικονομικούς οίκους οι οποίοι μας συμβούλεψαν όπως:

1. Να καταργήσουμε τα κλειστά επαγγέλματα. Έτσι, απολύσαμε τον ’γιο Βασίλη και απελευθερώσαμε το απαράδεκτο καθεστώς ομηρίας των μεταφορών από τα ελάφια.

2. Να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα. Έτσι, μειώσαμε τους μισθούς των ξωτικών που ξεπερνούσαν κατά πολύ το εύλογο ποσό που προκύπτει από το παραγόμενο ΑΕΠ τους.

3. Να πιάσουμε την φοροδιαφυγή. Έτσι, κατασχέσαμε τα δώρα των μάγων καθώς δεν πιστοποιούσαν από πού βρήκαν τον χρυσό, τα σμύρνα και το λιβάνι. Κατά συνέπεια εμπίπτουν στις διατάξεις περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος και συνελήφθησαν.

4. Να μειώσουμε το δημόσιο χρέος. Έτσι, καλέσαμε επενδυτές που αφού εξέτασαν τα ζώα της φάτνης, προθυμοποιήθηκαν να τα αγοράσουν έναντι του δημοσίου χρέους. Η ίδια η φάτνη κατασχέθηκε από τους ενοίκους της καθώς δεν μπορούσαν να αποδείξουν το πόθεν έσχες.

5. Να περικόψουμε τις δαπάνες. Έτσι, αποφασίσαμε να αναβάλουμε στο εξής τα Χριστούγεννα, καθώς αποφασίσαμε να μην πάρουμε άλλα μέτρα.

Ο βασιλιάς Ηρώδης

Ο υπουργός οικονομικών του βασιλιά

Και οι λοιποί συγγενείς και σφουγγοκολάριοι του συντάγματος