6:30 μ.μ.
0
Στην φωτό η Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου
Σε απάντηση στην από 9 Δεκεμβρίου 2010 Ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα τα σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών από ενδεχόμενη κατάργηση της ΔΟΥ Κρανιδίου ο αρμόδιος Υφυπουργός Οικονομικών κ. Δ. Κουσελάς αναφέρει ότι:

«(…) Στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, είχε τεθεί στη διαβούλευση και η αναδιοργάνωση των Κεντρικών και Περιφερειακών Φορολογικών και Τελωνιακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών και είχαν συσταθεί Ομάδες Εργασίας με τη συμμετοχή των κοινωνικών, επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων της χώρας με έργο τη μελέτη του θέματος αυτού. Προς το παρόν δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις για την αναδιοργάνωση των φορολογικών και τελωνειακών Υπηρεσιών».
Ακολουθούν συνημμένα τα κείμενα της αρχικής Ερώτησης και της γραπτής απάντησης του αρμόδιου Υφυπουργού.
Ο κ. Ανδριανός σε σχετική του δήλωση επεσήμανε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το ζήτημα προκειμένου να αποφευχθεί η σημαντική επιβάρυνση των πολιτών και των επιχειρήσεων από την ενδεχόμενη κατάργηση της ΔΟΥ Κρανιδίου. 
ΠΗΓΗ : ttp://argolikianaptiksi.blogspot.com