4:58 μ.μ.
0Ενημερώνονται οι φίλαθλοι της Ερμιονίδας ότι γίνονται ενέργειες από παράγοντες των Ποδοσφαιρικών Συλλόγων της Επαρχίας για τη δημιουργία μιας κεντρικής αντιπροσω-
πευτικής ομάδας της Ερμιονίδας.

Την αναγκαιότητα για τη δημιουργία αυτής της κεντρικής ομάδας παραδέχτηκαν οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων που παραβρέθηκαν στην πρώτη συνάντηση στο Κρανίδι (πλην Ηλιοκάστρου που δεν παρευρέθη) την 9/3/2011.

Σε μια δεύτερη συνάντηση στην Ερμιόνη την 16/3//2011 και πάλι ανταλλάχθηκαν απόψεις συγκλίνουσες προς αυτήν την κατεύθυνση με απόντες Ηλιόκαστρο – Πορτοχέλι και Δίδυμα. 
Εκεί αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής αποτελούμενης από τους προέδρους των ομάδων που παρίσταντο δηλ. Ερμιόνης, Κρανιδίου, Κοιλάδας, Θερμησίας με συντονιστή τον Πρόεδρο των Παλαιμάχων Ερμιονίδας.

Η επιτροπή αυτή συνήλθε την 23/3/2011 στο Κρανίδι όπου και διαπίστωσε ταύτιση απόψεων στα γενικά σημεία και στοχεύει στην επόμενη σύσκεψη να καταλήξει σ’ ένα οριστικό πλάνο το οποίο θα κοινοποιήσει στα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων προκειμένου με γενικές συνελεύσεις των να αποφασίσουν για το μέλλον του εγχειρήματος.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ