12:49 μ.μ.
0

Τον Πέλοπα Κιάτου αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 4 το απόγευμα η ΑΕΚ Ερμιονίδας στο γήπεδο Κρανιδίου. Η ομάδα του Κρανιδίου κάνει ένα νέο ξεκίνημα ,όχι βέβαια για να αποφύγει τον υποβιβασμό αλλά για να « στήσει»  μία νέα ομάδα πού θα βασίζετε σε παιδιά από το ......
Κρανίδι και γενικά από την ευρύτερη περιοχή. Με πρωτεργάτη πάντα ένα άνθρωπο που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στην προπονητική και στην δημιουργία ομάδων από το μηδέν  και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θανάση Μαλτέζο. Ένα από τα καλά που έκανε η φετινή διοίκηση ήταν που εμπιστεύτηκε την ομάδα στα έμπειρα χέρια του άξιου τεχνικού από τα Δίδυμα μετά την παραίτηση του Αντώνη Τζιέρη με όποιο να ήταν το τίμημα.  
Μετά την απομάκρυνση τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών του Γιάννου του Παππά του Πέτγαζλη και την οικιοθελή αποχώρηση των Τσολάκου  Ραβούση ο Μαλτέζος μάζεψε τους μικρούς πού είχαν φύγει από την ομάδα και προσπαθεί να φτιάξει μια καινούργια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στον νέο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Αργολίδας.
Στον αγώνα με τον Παναρκαδικό και την Δάφνη Ερυθρών είδαμε να παίρνουν συμμετοχές οι 14χρονοι Κιρτάκης, Κριτικός, Γαλανόπουλος και Μπίμπας, οι 18χρονοι Δημήτρης και Τάσος Νικόδημος, ο Δημήτρης Διαμαντής, οι 19χρονοι Λάμπρου, Τσιρτσίκος και Κοξίδης  οι οποίοι θα πλαισιώνονται από τους παλιούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως είναι ο Δρίτσας  ο Μπουγιούρας και ο Λαύκας.
Οι ποδοσφαιριστές ο προπονητής και η διοίκηση καλούν τους φιλάθλους του Κρανιδίου να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με την παρουσία τους την Κυριακή στο γήπεδο και σε όλες τις εκδηλώσεις τις ομάδας.