10:46 μ.μ.
0Υπό νέα διοίκηση και ιδιοκτησία ανοίγει τις πύλες του την 1η Ιουνίου το ανανεωμένο Porto Hydra. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο αποκαλείται και «βενετία του Σαρωνικο» αποκαλείται, βρίσκεται σε ιδιαιτέρως προνομιακή θέση και επί σειρά ετών αποτέλεσε σημείο αναφοράς των κοσμικών της Αθήνας και των VIP'S διεθνώς. Το ξενοδοχείο αναπτύσσεται σε 164 στρέμματα και διαθέτει ........................
άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, όπου η ιδιόκτητη μαρίνα μπορεί να φιλοξενήσει 60 σκάφη. Παράλληλα, η παραλία του συγκροτήματος, που έχει φόντο το νησί της Ύδρας, βραβεύβεται επί 19 συναπτά χρόνια με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ προσφέρονται αθλητικές υπηρεσίες και θαλάσσια σπορ. Για τα παιδιά υπάρχουν, μεταξύ άλλων, παιδική χαρά, γήπεδα τένις, παιχνιδούπολη, ειδικά παιδικά μενού.
Με νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες και ανανεωμένα δωμάτια το Porto Hydra αποτελείται από επτά πτέρυγες, συμπεριλαμβανομένων των μπανγκαλόους, αλλά και σειρά άλλων εγκαταστάσεων. Μάλιστα, ο σχεδιασμός για την πλήρη ανακαίνισή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα, βρίσκεται σε εξέλιξη. "Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και το υψηλό επίπεδο στην ποιότητα του παρεχόμενου προϊόντος και υπηρεσιών οδηγούν στο συνδυασμό ενός ποιοτικού νέου προϊόντος με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και πρωταρχικό στόχο την ικανοποίησή τους," επισημαίνει ο κ. Κωνσταντίνος Γεροντίτης, γενικός διευθυντής του τουριστικού συγκροτήματος.

ΠΗΓΗ : TA NEA