8:11 π.μ.
0


Με τέσσερα μαθήματα συνεχίστηκαν χθες οι εξετάσεις των υποψηφίων για τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάστηκαν στην Ιστορία θεωρητικής κατεύθυνσης, στη Βιολογία θετικής κατεύθυνσης, στη Χημεία Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης.
Βατά χαρακτήρισαν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων τα θέματα της Ιστορίας, της Χημείας και του μαθήματος Αρχές Οικονομίας,.....................

σε αντίθεση με τη Βιολογία που φαίνεται πως δυσκόλεψε αρκετά τους μαθητές.
Οι υποψήφιοι συνάντησαν δυσκολίες στη Βιολογία, όπου τα θέματα ήταν πολλά, δεν μπορούσαν να διαχειριστούν το χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους και οπωσδήποτε ήταν τα δυσκολότερα των τελευταίων χρόνων. Οι καθηγητές χαρακτηρίζουν τα θέματα «απαιτητικά», ενώ σημειώνουν ότι φέτος η Εξεταστική Επιτροπή φαίνεται να επιλέγει δυσκολότερα θέματα και εκτιμούν πως στόχος αυτής της επιλογής είναι η πτώση των βάσεων.
Στην Ιστορία οι περισσότεροι βρήκαν τα θέματα εύκολα και κατανοητά, το ίδιο και στη Χημεία, ενώ ορισμένες ασάφειες στη διατύπωση θεμάτων διαπίστωσαν κάποιοι υποψήφιοι στο μάθημα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, που από πολλούς θεωρείται δύσκολο μάθημα.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται αύριο με τα μαθήματα των Αρχαίων κατεύθυνσης και της Φυσικής κατεύθυνσης.

ΠΗΓΗ : http://www.adesmeytos.gr