11:55 π.μ.
0

 Την ερχόμενη Κυριακή 15  Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο της Νέα Κίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Αργολίδας συγκαλεί την τακτική γενική συνέλευση του.

Θέματα της συνέλευσης είναι:

Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
Διάφορες ανακοινώσεις

Τα μέλη του Συλλόγου προκειμένου να συμμετάσχουν στη συνέλευση και να ψηφίσουν θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει, να έχουν δηλ. πληρώσει την συνδρομή τους.
Υποψηφιότητες για το Δ.Σ και την εξελεγκτική επιτροπή πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 10 Μαΐου, στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Αργολίδας.
"Επειδή στη δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία τα προβλήματα και των τρίτεκνων οικογενειών είναι ιδιαίτερα οξυμμένα, παρακαλούμε να παραστείτε στη συνέλευση προκειμένου να εκλεγεί ένα ισχυρό Δ.Σ που θα χειριστεί τα θέματα που μας αφορούν.." τονίζει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Στη διάρκεια της συνέλευσης  θα γίνει ενημέρωση και για το πρόγραμμα προσφορών που εξασφάλισε ο Σύλλογος από το ΙΑΣΩ GENERAL για περιπτώσεις εξετάσεων ή και νοσηλείας σε μέλη τρίτεκνων οικογενειών, χάρις στο έμπρακτο ενδιαφέρον του στελέχους του  IAΣΩ GENERAL, γιατρού κ. Βασίλη Δουμάζου που θα είναι παρών στη συνάντηση για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

ΠΗΓΗ : www.argonafplia.gr