2:15 μ.μ.
0
Ο Πρόεδρος του Ερμή Ερμιόνης Β.Δημαράκης με το κύπελλο του Πρωταθλητή Αργολίδας στα χέρια του.
 Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ πού κυκλοφόρησε σήμερα Τετάρτη έδωσε ο Πρόεδρος του Ερμή Ερμιόνης Βαγγέλης Δημαράκης σχετικά με την συνένωση των ομάδων του Δήμου Ερμιονίδας.Για όσους  φιλάθλους της Ερμιονίδας πραγματικά ενδειαφέρονται να γίνει η συνένοση αξίζει να την διαβάσουν.
Εμείς δημοσιεύουμε ένα μικρό κομμάτι της συνέντευξης,Το υπόλοιπο μπορείτε να το διαβάσετε στην εφημερίδα. Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιοποιηθεί από το blog μας το Σάββατο 14 Μαΐου.
Το μεγάλο εγχείρημα της δημιουργίας μιας μεγάλης ομάδας της Ερμιονίδας....................
έχει ήδη πάρει το δρόμο του και η πρωτοβουλία αντιμετωπίζεται θετικά. Σ' αυτή τη φάση, ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, αν και δεν έχει οργανω-μένο αθλητικό τμήμα,νοιώσαμε πως πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση με τον Πρόεδρο του Ερμή Ερμιόνης και ένα εκ των πρωτεργατών της ενωτικής κίνησης κ. Βαγγέλη Β.Δημαράκη, για να ενημερωθεί ο κόσμος του ενιαίου πλέον, Δήμου για το όλο θέμα.


Γκώρνος Ν. Μουοταϊρας


Γ.Μ.: Πώς και ποιοι απόφασίσατε να προχωρήσετε σε πρωτοβουλίες για τη συνένωση των ομάδων της Ερμιονίδας; Ποιο ήταν το σκεπτικό σας;

Β.Δ.: Ήταν ένα όνειρο για κάποιους από εμάς πολϋ παλιό. Έτσι σαν Δ.Σ. του Ερμή επισκεφτήκαμε προεκλογικά . τους υποψηφίους δημάρχους κ. Δ. Σφυοή και κ. Δ. Καμιί,ή και.............

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ