1:46 μ.μ.
0Ξεκινάει την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα η Ένωση Ερμιονίδας -Ερμής. Σύμφωνα με το blog της ομάδας το ραντεβού έχει δοθεί στις 6 η ώρα το απόγευμα όπου και θα γίνει η πρώτη προπόνηση από τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιάννη Δουβίκα ο οποίος ως γνωστόν είχε μια πολύ καλή παρουσία στον πάγκο της Ενωσης Μηδέας όπου για δύο χρόνια τερμάτισε στην δεύτερη θέση. Κοντά του και ο Θανάσης Μαλτέζος οποίος όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν προπονητής στην ΑΕΚ Ερμιονίδας.
Η Ένωση Ερμιονίδας κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα όσο αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Απέκτησε ποδοσφαιριστές αξίας όπως είναι ο Θανάσης Στάικος γνωστός από την θητεία του στην Γ Εθνική . Αξίζει να αναφέρουμε πως τον ποδοσφαιριστή έκλεψε η ομάδα της Ερμιονίδας μέσα από τα χέρια της Χαλκίδας. Ο Κώστας Δερμιτζάκης ο οποίος ήρθε από την Ένωση Μηδέας έχοντας πετύχει 11 τέρματα την περίοδο πού πέρασε. Το ίδιο κι ο Γιάννης Τζώρτζης ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ Ερμιονίδας με 12 τέρματα. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής πού αποκτήθηκε είναι ο Αντώνης Αντωνόπουλος ο οποίος επί δύο χρόνια έπαιζε στον Παναυπλιακό και επί 5 χρόνια στην ΑΕΚ Ερμιονίδας με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία.Ακόμα αποκτήθηκαν δυο ποδοσφαιριστές από τον Ποσειδώνα Διδύμων οι οποίοι ηταν και οι πρώτοι σκόρερ του.
Όσο αφορά το υπόλοιπο ρόστερ θα στελεχωθεί από ποδοσφαιριστές του Ερμή Ερμιόνης και της ΑΕΚ Ερμιονίδας. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχουν ανανεώσει ο Δημήτρης Κούσης πρώτος σκόρερ της Α Αργολίδας τα τελευταία χρόνια , ο Σταύρος Λαμπρούσης ο οποίος έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναυπλιακού και της ΑΕΚ Ερμιονίδας στο περιφερειακό.
Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε την Τρίτη.