2:19 μ.μ.
0


Κατάλαβες τώρα φοβισμένε Έλληνα, γιατί δεν θέλουν δημοψήφισμα οι καλοταισμένοι κοπρίτες της "αστικής δημοκρατίας";
Να πληρώνουν άραγε τους καφέδες τους; Ή κι εκεί τζαμπατζήδες;

Η κυβέρνηση, παρότι δεν διασφαλίσθηκε η έκτη δόση από την τρόϊκα, αποφάσισε τελικά να ενισχύσει οικονομικά τα πολιτικά κόμματα, τα οποία εδώ και καιρό έχουν κηρύξει «στάση πληρωμών», αδυνατώντας να καταβάλουν ακόμη και τη μισθοδοσία των υπαλλήλων τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Χάρης Καστανίδης με απόφασή του, κατανέμει στα πολιτικά κόμματα το ποσό των 13.504.656 ευρώ, που αντιστοιχεί την δόση του τρίτου τριμήνου του 2011 της κρατικής ενίσχυσης.

Το ποσό αυτό κατανέμεται ως εξής:

ΠαΣοΚ: 5.436.332,61 ευρώ

Ν. Δ: 4.249.890,51 ευρώ

ΚΚΕ: 1.306.274,48 ευρώ.

ΛΑΟΣ: 1.089.378,37 ευρώ.

ΣΥΡΙΖΑ: 972.624,83 ευρώ.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 450.155,20 ευρώ.

Με την απόφαση του κ. Καστανίδη αναγνωρίζεται πάντως ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία με την οποία η κρατική επιχορήγηση προς τα πολιτικά κόμματα θα μειωθεί περίπου 25%.

Η ρύθμιση αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα έχει αναδρομική ισχύ, γεγονός που σημαίνει ότι τα πολιτικά κόμματα δεν θα πάρουν την τέταρτη δόση για το 2011. Η τακτική τους χρηματοδότηση, δηλαδή, όπως και η οικονομική τους ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς, θα μειωθεί κατά 13,5 εκατ. ευρώ.

Στην περίπτωση, βεβαίως, που πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα τα πολιτικά κόμματα θα επιχορηγηθούν μ΄ένα νέο ποσό, το οποίο αντιστοιχεί στο 30% της εκλογικής αποζημίωσης την οποία λαμβάνουν σε περιόδους εκλογικών αναμετρήσεων.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΣΜΟ! 

Την ώρα που παρακαλάνε να μην εκφραστεί ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος "γιατί θα χρεωκοπήσουμε", οι καλοφαγάδες του πολιτικού συστήματος μοιράζουν μεταξύ τουε εκατομμύρια!

Αλήθεια, πού τα βρήκατε;
Γιατί άραγε έχετε πάντα λεφτά ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ;

Καλούμε όσα κόμματα έχουν ακόμα λίγη τσίπα πάνω τους, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ: Να τα επιστρέψουν πίσω!

Αν και δεν ελπίζουμε να βρεθεί κάποιος που θα αρνηθεί το τσάμπα χρήμα ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ, εντούτοις ευχόμαστε να διαψευστούμε...

Υ.Γ. Προσέξτε το μέγεθος της κρατικοδίαιτης διαπλοκής που κυριαρχεί στην Ελλάδα: Δίνουν λεφτά στα κόμματα μέχρι και για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ενώ το ποσό αυτό τριπλασιάζεται σε περίπτωση Εκλογών (βρε λέτε γι'αυτό να τις προτιμούν από το "αιρετικό" δημοψήφισμα;;; Χμ...)!!!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...!