10:08 π.μ.
0
Η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, θυμήθηκε τα χρόνια που τραγουδούσε για τη χούντα του Παπαδόπουλου…

Οργή και απογοήτευση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη.  Μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt», έδειξε να κατανοεί απόλυτα τους Γερμανούς και να τάσσεται υπέρ τους στην διαμάχη με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Focus που απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου σε απρεπή στάση!!!

«Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται… Συμφωνώ απόλυτα με την στάση...
της Άγκελα Μέρκελ», είπε, υποστηρίζοντας εμμέσως ότι η ίδια έχει εργαστεί στο εξωτερικό και έχει αποκτήσει την κουλτούρα τους.

Στην συνέχεια της συνέντευξης της είπε ότι είναι και η ίδια εκνευρισμένη με τους Έλληνες, κυρίως τους πολιτικούς, και πώς οι πολίτες ζουν εδώ και 30 χρόνια σε ένα ψέμα.

Η κ. Μούσχουρη, πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, δεν δίστασε να υποστηρίξει ακόμα ότι η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη την Ευρώπη, από ότι έχει η Ευρώπη εκείνη, ενώ είπε ότι πρέπει να ξεπληρώσουμε το χρέος.

Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε και η απόσταση που θέλησε να κρατήσει από τον Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι. Απλά είχαν συνεργαστεί κάποια στιγμή…
Η κ. Μούσχουρη δίνει συναυλίες αυτή την εποχή στην Γερμανία και θέλει να προσελκύσει το κοινό εκεί, ώστε να πάει να την ακούσει.