11:46 π.μ.
0


Φωτιά  έχει πάρει το διαδίκτυο, καθώς εκατοντάδες (!!!!!) συνάδελφοι bloggers, αναμετάδοσαν το προσκλητήριο αλληλεγγύης προς τους δύο ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, που ανήρτησαν τα attikanea.
Θεωρώ υποχρέωσή μου, να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους bloggers για την άμεση ανταπόκρισή τους, αλλά και τους χιλιάδες πλέον αναγνώστες ΄που με σχόλιά τους σε όλα τα blogs που ανάρτησαν την πρόσκληση, δίνουν το παρόν και συμπαρίστανται στους εισαγγελείς., καί  πολλοί είναι εκείνοι που καταθέτουν συγκεκριμένες προτάσεις αλληλεγγύης.
Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η δύναμη του διαδικτύου και η δύναμη που
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε μεσα μας.
Καθίσταται πλέον σαφές, ότι ο ελληνικός λαός, ΑΠΑΙΤΕΊ από την διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη Δικαιοσύνη, την ΚΆΘΑΡΣΗ!
Η κυβέρνηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, βρίσκεται σε πανικό και κινούμενη με σπασμωδικές κινήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες συναδέλφου blogger, τις οποίες και θα αναρτίσουμε άμεσα, παραπέμπει…
τους δυο ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο!!!!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ!

Η έμπρακτη στήριξή μας στο πρόσωπό τους, θα υποχρεώσει την διεφθαρμένη δικαιοσύνη να πραξει το καθήκον της και να σταθεί απέναντι σ’ όλους αυτούς που παρέδωσαν την Ελλάδα στα ξένα και ντόπια συμφέροντα και οδηγούν τον ελληνικό λαό στην καταστροφή.
Η λειτουργία της Δικαιοσύνης, στον σκοπό που αυτή οφείλει να υπηρετήσει, δηλαδή το το συμφέρον του ελληνικού λαού, θα σημάνει το τέλος της χούντας και την απελευθέρωση του ελληνικού λαού.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!