11:56 π.μ.
0
Πάντως από όσο γνωρίζω εγώ θα ανέβουν αρκετοί συμπολίτες μας στην Αθήνα όπου έχει και τον κύριο συμβολισμό η διαδήλωση και ο αποκλεισμός της Ελληνικής Βουλής..Πάντως όσοι έχετε διάθεση η φιλόξενη Πάνω Πλατεία σας περιμένει.Για μένα προσωπικά πάντως κάνενα κίνημα διαμαρτυρίας δεν πετυχαίνει αν δεν έχει εναλλακτική πρόταση σε αυτό που αντιτίθεται σε επίπεδο διακυβέρνησης μιλάω.

Θεωρητικά υπάρχουν προτάσεις πιο πολύ βασισμένες σε θεωρητικά κείμενα .Η αλήθεια είναι ότι αν απαιτούσαμε να επιστρέψουν όλοι τα κλεμμένα και το καταφέρναμε θα την σκαπουλάραμε .Σίγουρα ο ξένος παράγοντας κάνει παιχνίδια και έχει επιδιώξεις αλλά το δικαίωμα το δώσαμε εμείς με την δορυφοποίηση μας σαν πολίτες στους διεφθαρμένους κομματικούς μηχανισμούς της χώρα ς μας  και στις ιδεολογίες μας  ξεχνώντας την έννοια του εθνικού μας χώρου και την ανάγκη διατήρηση της αυτοτέλειας του τουλάχιστον.
Πάντως να πάμε.. 
"Ι"

 

Οχι στο μνημονιο

Αντισταση στα νεα μετρα
Ολοι στην πλατεια στο Κρανιδι να διαδηλωσουμε την αντιθεση μας.
Και στην Αθηνα και σε ολη την Ελλαδα να βγουμε στο δρομο.

Μαζικα, ειρηνικα, δημοκρατικα.
Να μην αποδεχτει η Ελληνικη βουλη το ξεπουλημα της χωρας.

Εκλογες τωρα.

Να ακουστει η φωνη διαμαρτυριας του λαου.Δεν μπορουμε και δεν θελουμε την καταστροφη της χωρας μας. Την καταστροφη του λαου μας.
Εξω οι τοκογλυφοι απ την Ελλαδα.
Τιποτα δεν παει χαμενο.Τιποτα δεν εχει χαθει.ΠΗΓΗ : http://orangespotters.blogspot.com/