5:27 μ.μ.
0


Υπνωτισμένη η ομάδα του Κρανιδίου από την σημαντική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με το αήττητο Λεωνίδιο,αγωνίστηκε όμως ψυχωμένα σήμερα με την ομάδα των Μεθάνων και πήρε την νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ενώ ξεκίνησε την πρώτη περίοδο με πολύ καλή απόδοση και πήρε σημαντική διαφορά την τελείωσε άσχημα με σκόρ 14-15. Κατά την διάρκεια του αγώνα η απόδοση της ομάδας είχε κενά και γενικά το παιχνίδι κυλούσε νευρικά και από τις δύο ομάδες.Στο σκόρ η μια ομάδα ακολουθούσε την άλλη με μικρή διαφορά πόντων μέχρι πέντε η μεγαλύτερη. Στο τελευταίο τρίλεπτο η ομάδα μας έδειξε την κλάση της και πήρε το πολυπόθητο αποτέλεσμα ύστερα από κάποιες έμπειρες  και καίριες ενέργειες των παικτών της.

Διαιτητες: Σταματόπουλος, Ζάρκος.

ΜΕΘΑΝΑ:(ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ):Ψάρος 12(1),Χαριτόπουλος, Μενδρινός 17, Μπανακάκης 4, Κυριάκος 5(1),Μαιάκης 2, Ιωαννίδης, Τουμπανιάρης 5, Τουμπανιάρης, Χαριτόπουλος, Κουζίνογλου 6, Γκιώνης 12.

ΚΡΑΝΙΔΙ:(ΓΚΌΛΑΝΤΑΣ):Καλαιτζάκης 5(1), Θεωδόρου, Μέξης, Γιαννακόπουλος 18, Καπόγιάννης 1, Αγρίμης, Προσίλης Κ. 7(1), Προσίλης Ι. ,Γκρίτσας, Κοντογιάννης 25, Ευστρατίου, Πουλής 9.