11:37 μ.μ.
0


Το Δ.Σ. του Α.Ο.Κρανιδίου επιθυμεί να κάνει γνωστό σε όλους τα παρακάτω:

Α. Στην ιστορία του Συλλόγου στο τμήμα καλαθοσφαίρισης (18 χρόνια) ποτέ δεν δείξαμε ότι δεν σεβαστήκαμε ή δεν σεβόμαστε τα υπόλοιπα σωματεία με τα οποία ανταγωνιζόμαστε στα διάφορα πρωταθλήματα (Ανδρικό-Γυναικείο-Ακαδημίες ).

Β. Οι ενστάσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στόχο έχουν την τήρηση των κανονισμών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης όταν κατά την διαδικασία εφαρμογής τους ξεφεύγουν (κατά την κρίση μας ) από το γράμμα του Νόμου.

Γ.Η χρήση από πλευράς μας των μέσων προστασίας που μας δίνουν οι κανονισμοί, δεν αποτελεί δείγμα αήθους επιθέσεως κατά κάποιου σωματείου, αλλά δείχνει την σοβαρή προσπάθεια και τη σωστή Διοίκηση που πρέπει να έχει ένας Σύλλογος που ασχολείται με την ανάπτυξη και καλλιέργεια του Αθλητικού πνεύματος.

Δ.Ο Α.Ο.Κρανιδίου θα συνεχίσει το έργο του μέσα σε αθλητικά πλαίσια και σύμφωνα με όσα ορίζουν οι κανονισμοί Καλαθοσφαίρισης. Άλλωστε οι (150) νέοι και νέες που αθλούνται στα επιμέρους τμήματα μπάσκετ του Συλλόγου, μας δίνουν την δύναμη και το κουράγιο που απαιτείται.