10:04 μ.μ.
0


Η Ελλάδα δεν έχει εθνική αστική τάξη. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Έλληνες επιχειρηματίες και τραπεζίτες δεν ενδιαφέρονται για την τύχη της χώρας και του λαού της. Το κέρδος υπεράνω της πατρίδας την οποία έχουν γραμμένη. Η παγκοσμιοποίηση επιτείνει τα χαρακτηριστικά αυτά. Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα καταργεί τα έθνη και τα μετατρέπει σε υπόδουλους του διεθνούς κεφαλαίου.
Η Ελλάδα παραδίδεται στους κεφαλαιοκράτες από τους Έλληνες πολιτικούς της μαύρης κυβέρνησης συνεργασίας των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ στεγνά στην τρόικα και στη Γερμανία. Από κοντά και ο Δούρειος Ίππος της Δημοκρατικής Αριστεράς με σκοπό να ανακόψει την διαρροή των ψηφοφόρων προς πιο αριστερά κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ).
Η αδιαφορία και η δουλοπρέπεια των κυβερνώντων για την τύχη της χώρας είναι απίστευτη. Τρία κόμματα εκπρόσωποι του κεφαλαίου αδιαφορούν για την τύχη του λαού και της χώρας και την παραδίδουν στην καταστροφή. Παρά την αναγνωρισμένη από όλους πλήρη αποτυχία των προηγούμενων μέτρων που οδήγησαν την οικονομία σε πρωτοφανή ύφεση και το λαό στην φτώχεια εξακολουθούν μοιραίοι να εφαρμόζουν την ίδια πολιτική.
Η χώρα καταστρέφεται και αυτό είναι ορατό και από τους πλέον αδαείς στα οικονομικά. Η εθνική της κυριαρχία παραχωρείται, το φρόνημά της υποδουλώνεται.

Οι μοιραίοι άνθρωποι ο Παπαδήμος, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης θα μείνουν στην ιστορία σαν οι νέοι εφιάλτες. Οι άβουλοι βουλευτές συνεχίζουν να ψηφίζουν τα πάντα χωρίς να ξέρουν κατ’ ελάχιστον τι είναι αυτά που ψηφίζουν.
Μπροστά στην καταιγίδα αυτή της καταστροφής ο Ελληνικός λαός φαίνεται να μην μπορεί να αντιδράσει αποτελεσματικά. Οι 24ωρες αποτυχημένες απεργίες των υποτελών στο ΠΑΣΟΚ ΓΕΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ (που δεν τους εμπιστεύεται κανένας) καθώς και οι παρελάσεις του ΠΑΜΕ δεν φαίνεται να ενοχλούν τους κυβερνώντες.
Ο Ελληνικός λαός έχει υποστεί μεγάλο σοκ και έχει παραλύσει. Ακόμα και στη Ρουμανία ο λαός ξεσηκώθηκε και ανάγκασε τον πρωθυπουργό σε παραίτηση. Στην Ελλάδα δεν φαίνεται κανένα σημάδι αντίστασης στα επιβαλλόμενα μέτρα. Η κυβέρνηση με συνεχείς ακραίους εκβιασμούς φαίνεται πως πετυχαίνει να καθηλώσει την πλειοψηφία των πολιτών στους καναπέδες.
Όλοι μιλούν για μια κοινωνία που βράζει, για αγανακτισμένους, για απελπισμένους. Οι άνεργοι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Πληθαίνουν οι νεόπτωχοι και οι νεοάστεγοι. Σε κάθε γωνιά βλέπεις πλέον ανθρώπους κουκουλωμένους σε κουβέρτες να κοιμούνται στα πεζοδρόμια. Που και πως εκτονώνουν την αγανάκτησή τους οι άνθρωποι αυτοί; Που πάει η απελπισία που σίγουρα έχει κυριεύσει όλους τους Έλληνες πολίτες (όσους τουλάχιστον δεν πλουτίσανε με τα προηγούμενες κυβερνήσεις); Όσους δεν έχουν εναποθηκευμένο «λίπος» να κάψουν; Όλοι γυρνούν σαν ζαλισμένοι από το μπαράζ μέτρων που δεν έχει τέλος σε μια οικονομική πολιτική φανερά χωρίς μέλλον. Δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι πως σε λίγο δεν θα έχουν να χάσουν «παρά τις αλυσίδες τους»; Τι περιμένουν να εκδηλώσουν την αγανάκτησή τους στις εκλογές που κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα γίνουν; Με την καταστρεπτική αποχή όπου κάποιο κόμμα θα μπορεί να σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση ακόμα και με το 28% των ψήφων;
Εύχομαι η αντίσταση στους Εθνικούς ολετήρες να μεγαλώσει και να πάρει σαρωτικό χαρακτήρα πριν είναι πολύ αργά. Κι αυτό δεν είναι πολύ μακρυά.