11:35 π.μ.
0


Το θέαμα είναι για γέλια...

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές οι πολιτικοίμας συνωστίζονται στους ναούς !!Κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Υμνου... η κατάσταση ήταν ενδεικτική του τι θα ακολουθήσει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα! 


Ειδικά στον Αγιο Διονύσιο Αεροπαγίτη,λόγω και της τηλεοπτικής αναμετάδοσης,η κατάσταση ήταν για γέλια.. 

Ακόμη και ο σοβαρός και συγκρατημένος Αρχιεπίσκοπος κ.Ιερώνυμος, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το χαμόγελό του, όταν έβλεπε έναν-έναν τους υποψήφιους της Α'Αθηνών , να σκάνε μύτη... 

Πρώτος εμφανίσθηκε ο Νότης Μηταράκης,συνοδευόμενος από μία μεγάλη κουστωδία..Δεύτερος, σε απόσταση αναπνοής ο έτερος των υποψηφίων Ανδρέας Ψυχάρης. 

Στη συνέχεια άρχισαν να καταφθάνουν και οι υπόλοιποι.. 

Με την Ολγα Κεφαλογιάννη να τους κλέβει την παράσταση,αφού κατάλαβε την πλέον δεσπόζουσα θέση μέσα στο ναό,πίσω από τους Ιερείς και τον Αρχιεπίσκοπο, την ώρα που έψαλλαν τους Χαιρετισμούς και τους έπαιρναν μονίμως οι τηλεοπτικές κάμερες και η Ολγα φαινότανε συνεχώς σαν να... ελάμβανε μέρος και να συγχοροστατεί με τον Αρχιεπίσκοπο, στην ιερή ακολουθία. 

Και οι χαιρετισμοί ήταν μόνον η αρχή! Φαντασθείτε τι έχει να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα,που η προεκλογική περίοδος θα είναι στο φόρτε της., 

Ας μην απορήσουμε, ακόμη κι όταν δούμε υποψήφιους" γονατιστούς", μπροστά στην εικόνα της Παναγίας και στον Εσταυρωμένο Κύριο !Βοήθειά τους! 

Πηγή: sotirioslogos.gr