10:58 μ.μ.
0


Με την ψυχολογία στα ύψη ο Πορτοχελιακός υποδέχεται την Κυριακή τον Εθνικό Μελιγαλά. Οι δύο συνεχείς επιτυχίες της ομάδας του Πορτοχελίου έχουν ενθουσιάσει του φιλάθλους του πού αναμένετε να γεμίσουν την εξέδρα του γηπέδου.
Ο Λουκάς Κούρος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αφού επιστρέφει και ο Σπ. Ζαραφωνίτης πού ήταν τιμωρημένος από τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη.
Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες πού μας έρχονται από την Μεσσηνία ο Εθνικός Μελιγαλά στον αγώνα της Κυριακής θα έχει περίπου 100 φιλάθλους στο πλευρό του και μετά από 40 χρόνια παρουσίας στα τοπικά πρωταθλήματα θέλει να βρεθεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα..
Εδώ να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς αφού έχουν από μία νίκη και μία ισοπαλία η κάθε ομάδα.

Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι ο Χρυσοβαλάντης Βράκας από το σύνδεσμο διαιτητών Ευβοίας. Πρόκειται για ένα ταλαντούχο διαιτητή ο οποίος έχει πάρα πολύ καλές διαιτησίες. Μάλιστα την Τετάρτη πού μας πέρασε διεύθυνε τον περιβόητο αγώνα Πεύκης – Περαμαικού χωρίς ο ίδιος να είναι η αιτία των αιματηρών επεισοδίων .
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Πορτοχελιακό.