2:24 μ.μ.
0


Η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη, που λειτουργεί στα πλαίσια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους-Μυκηνών, και το ΚΔΑΠ Νοτίου Άργους προσκαλούν όλους τους φίλους
σε μια ξεχωριστή ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ την 
Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012, στις 19:30, στον προαύλιο χώρο της βιβλιοθήκης. Με χαρά σας προσκαλούμε στην παιδική θεατρική παράσταση ''Εις το βυθό της θάλασσας''  που ετοιμάστηκε με αγάπη και πολύ μεράκι από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Νοτίου Άργους και τις υπεύθυνες: Ματίνα Λαλουκιώτη - νηπιαγωγό και Ευαγγελία Φιλιππή - θεατρολόγο.
Λίγα λόγια για το έργο:
Ο έμβιος κόσμος αντιδρά στην άνευ όρων εκμετάλλευσή του από τον άνθρωπο κι έτσι κάποια στιγμή τα ψάρια, τα δελφίνια, οι θαλάσσιες χελώνες και τα όστρακα ζητούν τη βοήθεια των σοφών της θάλασσας. Η βοήθεια έρχεται από μια επιστημονική μάγισσα, που το όνομά της είναι... Άνωση!
Στόχος του έργου:
Η θάλασσα είναι πηγή ζωής και πλούτου. Η ανθρώπινη όμως πλεονεξία οδηγεί στην ανελέητη εκμετάλλευσή της. Πού θα μας οδηγήσει άραγε το ξέφρενο αυτό πάθος μας; Το έχουμε αναλογισθεί ποτέ; 
Οι μικροί ηθοποιοί:
Γλάρος (1): Χάρις Μυττά, Γλάρος (2): Ηλέκτρα Καραγιάννη, Γλάρος (3): Κων/να Καραγιάννη, Γλάρος (4): Μαρία Κυριάκου, Ψάρι (1): Στέλιος Λαδάς, Ψάρι (2): Μιχάλης Τούντας, Ψάρι (3): Πετρούλα Σπανού, Ψάρι (4): Μαρία Παναρίτη, Δελφίνι (1): Κορίνα Μπράβου, Δελφίνι (2): Ιάσονας Μακρής, Δελφίνι (3): Δήμητρα Τούντα, Δελφίνι (4): Χρήστος Θωμόπουλος, Χελώνα (1): Μαριάννα Βασιλοπούλου, Χελώνα (2): Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χελώνα (3): Βασίλης Καρακώστας, Χελώνα (4): Νίκος Θεοδοσίου, Κοχύλι (1): Θεοδώρα Μακρή, Κοχύλι (2): Λουκία Μπουντούρη, Κοχύλι (3): Μαρία Θωμοπούλου, Κοχύλι (4): Μαρία Τούντα, Ψαράς (1): Γιάννης Λαδάς, Ψαράς (2) / Τουρίστας : Χρήστος Σχοινάς, Ψαράς (3) / Τουρίστας : Φώτης Σχοινάς, Σοφός: Τάσος Πιπέρος, Άνωση: Πηνελόπη Κορούλη.
Η γιορτή θα κλείσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Παιδιά από το Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού Δίεσις θα παρουσιάσουν με καλοκαιρινή διάθεση το δικό τους πρόγραμμα με όμορφα μουσικά σύνολα.

         Σας περιμένουμε για να ευχηθούμε «Καλό Καλοκαίρι σε όλους»!
Είσοδος ελεύθερη          Με εκτίμηση
Ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ

Δελής Νίκος
Καθηγητής Πληροφορικής

Πρόσκληση… με διάθεση καλοκαιρινή!!!

Η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη και το ΚΔΑΠ Νοτίου Άργους προσκαλούν όλους τους φίλους σε μια ξεχωριστή ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ την Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012, στις 19:30, στον προαύλιο χώρο της βιβλιοθήκης. Η γιορτή θα περιλαμβάνει την παιδική θεατρική παράσταση ''Εις το βυθό της θάλασσας'' που ετοιμάστηκε με αγάπη και πολύ μεράκι από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Νοτίου Άργους και τις υπεύθυνες: Ματίνα Λαλουκιώτη - νηπιαγωγό και Ευαγγελία Φιλιππή - θεατρολόγο.
Η εκδήλωση θα κλείσει με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Παιδιά από το Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού Δίεσις θα παρουσιάσουν με καλοκαιρινή διάθεση το δικό τους πρόγραμμα με όμορφα μουσικά σύνολα.

Σας περιμένουμε για να ευχηθούμε «Καλό Καλοκαίρι σε όλους»!
Είσοδος ελεύθερη         

 Με εκτίμηση
Ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ

Δελής Νίκος
Καθηγητής Πληροφορικής