2:17 μ.μ.
0Πρίν από λίγη ώρα επικοινώνησε μαζί μας ο Δημήτρης Μαγκαφίνης και μας έκανε την παρακάτω δήλωση : 

Με αφορμή την αλλαγή στη Διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας, θέλω να ευχαριστήσω την απερχόμενη Διοίκηση και προσωπικά τον κ. Δημαράκη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε τους προηγούμενους 3.5 μήνες.
Στις τελευταίες αγωνιστικές που είχα την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καταφέραμε να επιτύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία και μάλιστα σε δύσκολες αγωνιστικά συγκυρίες. Οφείλω να ενημερώσω τους φιλάθλους της ομάδας ότι ήδη με τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, είχαμε έλθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο κ. Δημαράκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, βάζοντας ψηλά τον πήχη των στόχων για την Ένωση Ερμιονίδας. Δυστυχώς, η απόφαση του κ. Δημαράκη να αποχωρήσει από τη Διοίκηση αλλάζει τα δεδομένα. Προσωπικά δηλώνω ευθέως ότι για μένα η παρουσία του Βαγγέλη Δημαράκη στην Προεδρία ήταν ισχυρό κίνητρο για την παραμονή μου στην ομάδα. Η αποχώρηση του σε συνδυασμό με τη διάδοχη κατάσταση δεν δημιουργούν τις προϋποθέσεις εκείνες που εγώ ως επαγγελματίας θεωρώ απαραίτητες για τη συνέχιση της συνεργασίας μας.
Εξάλλου η νέα Διοίκηση δεν δεσμεύεται από συμφωνίες που έχει κάνει η απερχόμενη Διοίκηση, θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους βασικούς χρηματοδότες κυρίους Ψυχογιό και Γούτο, τους παράγοντες τόσο του Κρανιδίου, όσο και της Ερμιόνης, για την πολύτιμη στήριξη τους, το συνεργάτη μου γυμναστή Νίκο Δρούζα, τη φυσιοθεραπεύτρια Ντάνα Βάιερ, τους ποδοσφαιριστές μου που δούλεψαν με πραγματικό ζήλο και τους φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια. Εύχομαι ειλικρινά καλή συνέχεια στην Ένωση Ερμιονίδας και ευχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία τους προηγούμενους μήνες.