7:16 μ.μ.
0

Χθες το πρωί στις 23 Ιουλίου 2012 επισκέφτηκε το Δημαρχείο Κρανιδίου ο Δήμαρχος Topoloveni της Ρουμανίας κ. Botarca Gheorghe.
Με αφορμή τη συμμετοχή της Ρουμανικής χορωδίας στην
21η Χορωδιακή Συνάντηση Ερμιόνης και του Χορευτικού από το Topoloveni στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ με γνωστά μουσικά κομμάτια από όλο τον κόσμο και παραδοσιακούς χορούς των Βαλκανίων που πραγματοποιήθηκαν στην Ερμιόνη στις 22 & 23 Ιουλίου δόθηκε η ευκαιρία για μια ουσιαστική προσπάθεια συνεργασίας Αδελφοποίησης των δύο Δήμων η οποία θα περιλαμβάνει ανταλλαγές πολιτιστικές αλλά και απόψεων σε ότι αφορά τη λειτουργία των δύο αυτών Δήμων. 
Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Καμιζή αιρετά μέλη του Δήμου, μέλη του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ κα Αλεβίζου Αγγελική, η Πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης κα Αντωνοπούλου Μαρία, ο χοροδιδάσκαλος της Δημοτικής Χορευτικής Ομάδας Ερμιονίδας κ. Κοντοκάλης Δημήτριος καθώς εθελοντές και εθελόντριες της, η εκπρόσωπος του σκακιστικού τμήματος κα. Αυδούλη Λίτσα και η εκπρόσωπος του Οινοποιείου Κοντοβράκη κα Κωτσάκη Νάντια.
Αφού ο Δήμαρχος Ερμιονίδας καλωσόρισε τον κ. Botarca Gheorghe ακολούθησε μια περιεκτική και εποικοδομητική συζήτηση πάνω σε θέματα της διοικητικής δομής και της καθημερινότητας των δύο Δήμων καθώς και πρωτοβουλίες ή προοπτικές που έχουν αναλάβει ως Δήμαρχοι.
Ο κ. Καμιζής δώρισε στο Δήμαρχο Topoloveni παραδοσικά γλυκά της Ερμιονίδας, βιβλία του Δήμου Ερμιονίδας, Ελαιόλαδο Κρανιδίου, ενώ από το Οινοποιείο Κοντοβράκη δωρίστηκαν χαρακτηριστικά κρασιά της περιοχής.

http://www.kranidi.gr