11:40 π.μ.
0


Πολύ δυνατά μπήκε η Ένωση Ερμιονίδας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Μετά την πρόσληψη του Δημήτρη Σκούνα στην θέση του προπονητή η διοίκηση άρχισε τον σχεδιασμό του νέου ρόστερ  με πρώτη μεταγραφή τον
 27χρονο Βορειοηπειρώτη αμυντικό μέσο  Γιώργο Δήμα από τον Πανναξιακό .
Ο Γιώργος Δήμας έχει αγωνιστεί σε ομάδα Α Εθνικής της γειτονικής Αλβανίας  αλλά και σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ,
Η δεύτερη μεταγραφή της Ένωσης ακούει στο όνομα Γιώργος Κιοσσές. Έναν ποδοσφαιριστή πού γνωρίζουμε από την παρουσία του με μεγάλη επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια στον Α.Ο. Πόρου 
Η Τρίτη μεταγραφή έκανε αίσθηση στο χώρο του περιφερειακού πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον 26χρονο ομογενή εκ Αυστραλίας Φώτη Χατζηβαλσάμη πού αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της επίθεσης της Ένωσης. Είναι ποδοσφαιριστής με  μεγάλη ικανότητα  στο σκοράρισμα. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εάν δεν είχε κάποια προβλήματα με την ομάδα που αγωνιζόταν την Ελασσόνα θα είχε βγει πρώτος σκόρερ στον 4Ο όμιλο. Αναφορικά να σας ενημερώσουμε ότι τις πρώτες δέκα αγωνιστικές είχε σκοράρει οκτώ φορές.
Δύο ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού ήταν η επόμενη μεταγραφική κίνηση της Ένωσης. Πρόκειται για δύο ταλέντα πού όπως πληροφορούμαστε τα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού. Είναι ο 20χρονος Παντελής Σαμαράς και ο επίσης 20χρονος Αλέξανδρος Μπούρος οι οποίοι αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου.
Η επόμενη μεταγραφή έκανε και αυτή αίσθηση στον χώρο του περιφερειακού πρωταθλήματος αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολλές συμμετοχές σε football league και football league 2   Πρόκειται για τον 32χρονο στόπερ Γιώργο Οικονόμου ο οποίος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Οικονόμου Τσαριτσάνης . Μάλιστα πέρυσι αγωνίστηκε σε 32 αγώνες και σκόραρε τέσσερεις φορές.
Άλλη μία δυνατή μεταγραφή –πραγματική βόμβα- είναι αυτή του Δημήτρη Δημητρίου από τον Φωκικό. Ο Δημήτρης Δημητρίου είναι 24 χρονών ,αγωνίζεται στην άμυνα και ι πέρυσι σε 32 αγώνες σκόραρε δύο φορές.
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε και τις ανανεώσεις πού έγιναν σε παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως είναι ο 21χρονος αμυντικός Στέλιος Τσολακούδης και ο 22χρονος τερματοφύλακας Ορέστης Γκιόκας.
Κκοντά σε αυτούς ο 22χρονος αμυντικός Αργύρης Τζιέρης και ,ο επίσης 22χρονος επιθετικός Celi Christo.
  Τελευταίο αφήσαμε την ψυχή της Ένωσης Ερμιονίδας τον Γιώργο Στεργίου πού φυσικά δεν θα μπορούσε να πει ΟΧΙ στην πρόταση της διοίκησης  για την ανανέωση της συνεργασίας.

Βλέποντας τα ονόματα πού έρχονται αυτή την αγωνιστική περίοδο στην Ερμιονίδα πιστεύουμε ότι κάτι καλό πάει να βγει όπως η άνοδος σε μια μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στα χρονικά του ποδοσφαίρου της Ερμιονίδας. Θέλουμε να πιστεύουμε πώς και οι φίλαθλοι της Ερμιονίδας θα υποστηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή.