10:38 π.μ.
0Μεγάλη επιτυχία είχε η λαϊκή βραδιά που οργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά η ομάδα μπάσκετ του  Αθλητικού Ομίλου  Κρανιδίου. Ο κόσμος αναγνώρισε τις προσπάθειες των διοικούντων και των αθλητών  για να παραμείνει ο σύλλογος  υγιής και να αποτελεί κόσμημα για το μπάσκετ  του Κρανιδίου  στηρίζοντας αυτές τις προσπάθειες με τον καλύτερο τρόπο.
Η προσέλευση του κόσμου άρχισε να γίνεται αισθητή περίπου μία  ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος  μέχρι και τα τελευταία λεπτά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του πρόεδρου της ομάδας Τάσου Τόκα ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση όπως επίσης ευχαρίστησε και τους χορηγούς της εκδήλωσης , πού έχουν και αυτοί ένα κομμάτι της επιτυχίας της εκδήλωσης.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής ο οποίος έδωσε και την είδηση της βραδιάς με την δωρεά του αείμνηστου Κώστα Δημότση στον δήμο 8 στρεμμάτων και 200000 ευρώ για την ανέγερση κλειστού γηπέδου μπάσκετ. ( Γράφουμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας).
Το γλέντι δεν άργησε να αρχίσει ,μάλιστα τον χορό ξεκίνησαν οι μικροί αθλητές του συλλόγου πού εκτός από καλοί αθλητές απόδειξαν πως είναι και πολύ καλοί χορευτές. κι έτσι οι Κρανιδίωτες  και όχι μόνο πέρασαν 5 ώρες γεμάτες μουσική, χορό, φαγητό και ποτό. Επίσης με την παρουσία τους  τίμησαν την εκδήλωση  τόσο η δημοτική αρχή , αλλά και παράγοντες και αθλητές  από όλους τους αθλητικούς συλλόγους της Ερμιονίδας ( Ένωση Ερμιονίδας , ΑΕΚ Κρανιδίου , Κορωνίς Κοιλάδας, Πορτοχελιακός , Ποσειδώνας Διδύμων  ) δίνοντας το στίγμα ότι όλη η αθλητική Ερμιονίδα είναι εδώ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά στα χρονικά στην Ερμιονίδα υπάρχουν τρείς ομάδες στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ .
  . Ελπίζουμε αυτή η υπέροχη βραδιά που πέρασε ο κόσμος να καθιερωθεί και να γίνει παράδοση με τα χρόνια.
Το συμβούλιο, ο προπονητής και οι παίχτες, θέλουν να ευχαριστήσουν ξεχωριστά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και να υποσχεθούν ο καθένας με τον τρόπο του ότι θα παλέψουν για την καλύτερη δυνατή τύχη της ομάδας μας..

Του δικού μας ΑΟΚ ....!!!!

Τελευταία ενημέρωση - ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

1. Ταξίδι στο AKS CHROMA PAROS  ΙΩΆΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2. Ποδήλατο  Αμυ Μονά 
3. 20 λιτρα κρασί   Κωστελένος Δημήτιος
4. 20 λιτρα κρασί  Κοσμέτος Θεόδορος

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  

ΒΙΝΤΕΟ 

ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.................